Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire a női igények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire a női igények alakítják a társkeresési piacot? Mindig is így volt ez vagy csak korunkra jellemző?

Figyelt kérdés
A nőknek olyan sokféle elvárásuk van, de ha a férfi csak egyet is említ már óriási "RED FLAG", mert gondolják majd jön másik, aki csak teljesít és nem követelőzik. Lehet kicsit túlzok, de nekem ez jön le...

tegnap 13:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon szűk látókörű vagy. Nekem például pont az "red flag", ha egy elvárása sincs (mégiscsak arról az emberről van szó, akivel kapcsolatot szeretne, szóval nyilván nem lesz jó bármelyik épp arra sétafikáló nő)
tegnap 13:42
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Volt egy kérdés nem rég, ahol a csávó írta hogy hasonló anyagi színvonalat vár el. Mindenki írta hogy csak nyugodtan, max nem talál olyat. Szerintem senkinek nincs baja az elvárásokkal. Nekem azzal van bajom, ha magasak valaki elvárásai aztán hisztizik hogy nem talál.
tegnap 13:44
 3/27 anonim ***** válasza:
48%
Mert egy burokban élsz, azért.
tegnap 13:50
 4/27 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy van elvárásod nem hinném, hogy önmagában red flag lenne bárkinek. Az, hogy mi az és hogyan adod elő (pl mi az asszony dolga...) az már lehet vészes előjel.
tegnap 13:52
 5/27 anonim ***** válasza:
53%
Na hát akkor szuper, mert látod, hogy neked ez jön le. Másnak más. Azért egy ember szubjektív véleményéből nem olyan kellemes a teljes piacra következtetni.
 6/27 anonim ***** válasza:
70%

Én nem látom azt, hogy akármilyen férfitól való elvárásra azt mondaná mindenki, hogy hú, red flag. Olyanokra igen, pl. amikor egyértelmű, hogy az illető nagyon felül lő és még paraszt is ezzel kapcsolatban (kedvenc példám az alkoholista pocakos paraszt, aki szerint azért, mert van 1milla fizetése, neki KIJÁR a vékony, szép, fiatal nő, és az is normális, hogy kémkedett egy pizzafutár csaj iránt, és "meglátogatta" a lakhelyén!!!... vagy az a tipikus "hát sajnos a kormány miatt nem tudnék eltartani egy nőt, de a nő végezze el az összes ganajmunkát otthon, merazanődóga"), vagy amikor tényleg azt látni, hogy vki nem párkapcsolatot keres, hanem szexbábut vagy vkit, akin uralkodni lehet.

Nyilván egy jó 60 évvel ezelőtthöz képest jobban alakítják a női elvárások a piacot, mert most már nem azon múlik, hogy egy nő meg tud-e élni, hogy van-e mellette vmi pasi, aki eltartja a popóját. De nem minden nőnek ugyanazok az elvárásai egyrészt, másrészt meg igenis meg kell tanulnia az embernek változni a változással és átlátni a helyzetét. Aki lemarad, alul marad, ennyi - és ha vki nyitott szemmel jár, akkor látja, hogy bőven van szegényebb, rondább stb. férfiaknak is nője, tehát csak az nem egy garancia arra, hogy nem lesz párja, mert "fujjfujj hát az összes csúnyarossz nő csak gazdaggal akar elmenni, hörrdörr"

7/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem értem én ezt az egészet... Csak azt veszem észre, hogy az átlagos kinézetű nőknek is olyan elvárásaik vannak, amit én nem tudok teljesíteni.
tegnap 14:01
 8/27 anonim ***** válasza:
4%

Nagyon jó a kérdés.

Nem, nem mindig a nők igényei alakították. A 2. vh után (amikor sok férfi elhunyt a háborúban és nőtöbblet volt), akkor terjedt el az a mondás, hogy "egy férfinak csak elég szebbnek lennie az ördögnél és máris talál szép nőt". Ez akkoriban igaz is volt, mert túlkínálat volt nőkből. Most a piac megfordult, mert túl sok ideig volt béke, és több fiú gyerek született, így most már férfitöbblet van masszívan, és most már egy nőnek kell szebbnek lennie egy kicsit mint egy szörny, és máris válogathat a jobbnál jobb pasik közül.

Ezért sem értem ezt a sok háború ellenest. Amikor már épp itt volt az ideje egy jelentősebb puskaporos időszaknak, mert brutálisan sok a férfi, kevés a nő, világszerte.

Én maximálisan háborúpárti vagyok, örülök neki hogy Trump nem véget vetett a háborúknak, hanem újakat akar kiprovokálni. Amit a biológia elcseszett, az emberiség korrigálja háborúkkal.

tegnap 14:04
 9/27 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem bonyolult. Legyél valamiben jó, minden másban (ami lényeges) legalább átlagos és kb ilyen nőt is keress. Aki szintjén keres jellemzően talál is.
tegnap 14:05
 10/27 anonim ***** válasza:
80%

1. Ha azt gondolod, hogy az átlagos nő egy homogén halmaz, akkor tévedsz, Közöttük is mindenkinek más az elvárása.

2. Azért nem mindegy, milyen elvárásokról beszélünk, és önmagához képest az mennyire reális. Mert nem az az egyetlen értéke, sem személyisége egy nőnek, hogy szted átlagos dugható / átlagosan néz ki. Átlagos külsejű nő is van törtető extra ambíciózus típus, meg van nemzeti mutyiboltos trafikos is, és közöttük is mind más személyiség. És ugyanígy el lehet ezt mondani minden elvárásról... nem mindegy, hogy olyan várja el az autót, akinek nincs, vagy akinek van. Izmot az akinek nincs, vagy az akinek van stb.

tegnap 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!