Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkereső oldalakon mennyiben jellemző az hogy a férfiak körülbelül 20 - 30%a előtt hosszú sorok vannak és többi férfinek meg abszolút nincs sikere, mennyire torzul el az internetes társkereső oldalak kereslete és kínálata?
Én csak azt tudom, amit kipróbáltam. Nekem kb alig jönnek a matchek és a nők nem fektetnek semennyi energiát a beszélgetésbe.
Amikor a képem felső 5% -os modell férfira cseréltem, arra meg folyamatosan jöttek a matchek és a nők írtak rám. A felső 15 -20%, de nem felső 5% -al nem tudom mi lehet a helyzet viszont.
"Amikor a képem felső 5% -os modell férfira cseréltem, arra meg folyamatosan jöttek a matchek és a nők írtak rám."
Áruld már el nekem, te drága, hogy ez miért lep meg? Szerinted ha egy kövérkés ráncos nő egy fiatal modell képét teszi fel, nem jön be több pasinak? Ha el akarom adni a Trabantomat, de egy Ferrari képét teszem ki, nem többen kattintanak rá?
Az a poén hogy egy rusnya vagy öreg nő képével is lehet tinderen pasizni
Konkrétan öregasszony profiljával tömegesen húzta be a chadeket a tinderen, ennyire egyoldalú az egész tinder
4eshez azért hozzá kell tenni, hogy rengeteg férfi úgy használja a tindert hogy spammel, szóval odanezes nélkül mindenkit jobbrahuz hogy majd utólag kivalogatja hogy kinek ír. Férfi vagyok bőven ismerek olyat aki így nyomja.
Azt a videót amiről beszél szerintem én is láttam, és hozzá kell tenni hogy volt aki rá is írt a nénire, de azért általában nem a modell srácok.
"azért hozzá kell tenni, hogy rengeteg férfi úgy használja a tindert hogy spammel, szóval odanezes nélkül mindenkit jobbrahuz hogy majd utólag kivalogatja hogy kinek ír"
Bakker, a férfiaknak be kell hozzá állítania a kort is hozzá hogy ilyen srácokkal matcheljenek.
Aztán meg igen, sok srác írt is az öreglány profiljára, szóval nem csak match-ről van szó
“hozzá kell tenni hogy volt aki rá is írt a nénire, de azért általában nem a modell srácok.”:
Stop coping. Tails csinálta a videót és igen, azok ha nem is modell, de modell kinézetű férfiak voltak.
Egyszerűen a férfiak többsége kinézettől függetlenül olyan, hogy ha meglát egy lyukat megpróbálja beletenni, feltéve hogy mások nem látják. Volt, hogy valaki egy lambhorgoni betöltőnyílásával bukott le.
Amit írok, hogy modern férfi ugyanolyan állat, amikor tényleg válogatás nélkül mindenre rámegy, mint a modern nő, amikor magasság alapján válogat, ami evolúciós szempontból amúgy nem is lenne előnyös tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!