Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minőségibb lenne e a társkeresés az internetes társkereső oldalakon, ha lenne minimum karakterszám első levélként?
Gsywjdjehdbbsvdhshsvsbhshsysbenfjigjfbejehdhducgauwpdudhdbe7c7jd.
Mizu?
Most mi a baj azokkal a kérdésekkel most úgy őszintén? Aki ilyen kérdések miatt még esélyt se ad szerintem inkább azzal van a probléma. Én rám egy csomó pasi ír rám azokkal a kezdő szövegekkel és jó pár akad köztük, akikkel el tudok beszélgetni és olyanok is teremnek, hogy hiába a bevezető extra mégse tudunk trécselni.
Most komolyan "alap" kérdések miatt vagy kiakadva? :O
Az nem unalmas, hogy megkérdezed mi a hobbija, vagy a foglalkozása a másiknak? Hogyan akarsz ismerkedni, ha lehetőséget se adsz se nekik, se magadnak? ^^
Amúgy minőségibb nem lenne, leírhat akármi mocskot, ha a karakter megvan.
Inkább azt kéne - úristen, milliomos leszek! -, hogy én a saját fiókomban be tudok állítani kulcsszavakat, amik ha megjelennek az üzenetben, akkor visszamegy a feladónak valami gép üzenettel, hogy:
"Kedves Zoltán!
Évának küldött üzenetedet nem tudtuk kézbesíteni a "mizu", "anál", "lenyeled" szavak miatt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!