Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Voltál már az alábbi helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már az alábbi helyzetben (túlléptem a megengedett karakterszámot)? Ha igen, miért nem jöhetett össze az első eset, és hogyan jött össze végül a második?

Figyelt kérdés
Voltál már olyan helyzetben, hogy valakivel minden meglett volna egy jól működő kapcsolathoz, de nem lehettetek együtt, viszont ő lett a "mérce", mert benne találtál meg mindent, és találtál is olyat, aki ennek meg is felelt, és akivel végül együtt is lehettél?
2016. júl. 15. 09:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem voltam ilyen helyzetben.

De nem értem hogy lehetne mérce egy olyan ember, akit nem is próbáltál kapcsolatban? Kívülről nem feltétlen olyannak látszik, mint amilyen egy kapcsolatban.

A második része a kérdésnek meg úgy hangzik, mintha az elsőnek a klónját vagy pótlékát keresnéd, nem pedig egy önálló személyt. Ennek sose lesz jó vége.

2016. júl. 15. 09:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Ismerem személyesen évek óta, nem távolról, jóban vagyunk, csak ő nem egyedülálló, ezért nem próbáltunk összejönni.
2016. júl. 15. 09:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem egy ilyen ember kell társnak, benne minden megvan, amit kerestem, viselkedés, életstílus, gondolkodás, a legjobbat hozzuk ki egymásból, kívül-belül stimmel, nincsenek kérdések, kétségek, bizonytalankodás, egy ilyen ember mellett az egész életemet le tudnám élni boldogan megalkuvás nélkül. De sajnos későn találkoztunk, hogy együtt megpróbáljuk. Viszont másfélével meg soha nem voltam ennyire biztos abban, hogy hosszú távon működne.
2016. júl. 15. 09:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Ő mit gondol rólad vagy a helyzetről? Tud egyáltalán róla?
2016. júl. 15. 10:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy velünk mi van. Benne megtaláltam mindent, ami nekem fontos. Ez a lényeg. És olyan embert szeretnék találni, akiben ezek szintén megvannak. Nem vagyok már tini, 30 elmúltam, nem alkuszom meg, mert azt a leendő gyerekeim szívnák meg. Ilyen embert szeretnék találni, akiből hiányoznak azok, amik nekem fontosak, annak nem lenne jó vége. A kérdés az, hogy járt-e más is így.
2016. júl. 15. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Az ok, hogy ismered, de amíg nem éltek együtt, és nem osztoztok a problémákon, nem jönnek a szürke dolgos hétköznapok, nem derül ki, tényleg ő-e számodra, az aki tökéletes. Szerintem.
2016. júl. 15. 10:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Látom, nem tiszta a kérdés, és mindenképp arra akartok kilyukadni, hogy én vagyok a hülye. Pontosan ismerem magam, pontosan tudom, mire van szükségem egy jól működő párkapcsolathoz, ezeket a dolgokat valakiben megtaláltam, de vele nem lehetünk együtt. Nem akarok szétbarmolni egy kapcsolatot, hogy leellenőrizzem, mert tudom, milyen ember enélkül is, ráadásul az nem az én műfajom. Ha ő az egyetlen ilyen tulajdonságokkal rendelkező férfi az egész világon, az emberiség jövője nagy bajban van... Az tény, hogy nagyon sokakban ezek a dolgok nincsenek meg, amik számomra fontosak, benne és bennem megvannak, sajnos egyre életképtelenebbé válnak a felnövő fiatalok, ami véleményem szerint rossz irány.

De ahelyett, hogy eltereljük a kérdést teljesen más irányba, kaphatnék választ is?

2016. júl. 15. 10:49
 8/11 anonim ***** válasza:
23%

Jó, de a kérdés alapvetően rossz.

Sorold fel a tulajdonságokat, amit megtaláltál benne, aztán meglátjuk van-e olyan itt.

Pont ugyanolyan nem lesz, mivel minden ember más és más. De most ha valaki névtelenül ideírja, hogy igen velem így volt, akkor jobb lesz neked?

2016. júl. 15. 10:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom ITT megtalálni a megfelelő társat, nem emiatt írtam ki a kérdést. A kérdés az, hogy az itteni felhasználók közül járt-e rajtam kívül más is hasonló cipőben. Ezen mit nem lehet érteni?
2016. júl. 15. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem volt ilyen.De nem is találtam olyant akiben minden 100 % -ig megvan, szerintem nem is létezik. Az emberek kb 1 %-a olyan szerencsés, hogy olyat talál.
2016. júl. 15. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!