Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már az alábbi helyzetben (túlléptem a megengedett karakterszámot)? Ha igen, miért nem jöhetett össze az első eset, és hogyan jött össze végül a második?
Nem voltam ilyen helyzetben.
De nem értem hogy lehetne mérce egy olyan ember, akit nem is próbáltál kapcsolatban? Kívülről nem feltétlen olyannak látszik, mint amilyen egy kapcsolatban.
A második része a kérdésnek meg úgy hangzik, mintha az elsőnek a klónját vagy pótlékát keresnéd, nem pedig egy önálló személyt. Ennek sose lesz jó vége.
Látom, nem tiszta a kérdés, és mindenképp arra akartok kilyukadni, hogy én vagyok a hülye. Pontosan ismerem magam, pontosan tudom, mire van szükségem egy jól működő párkapcsolathoz, ezeket a dolgokat valakiben megtaláltam, de vele nem lehetünk együtt. Nem akarok szétbarmolni egy kapcsolatot, hogy leellenőrizzem, mert tudom, milyen ember enélkül is, ráadásul az nem az én műfajom. Ha ő az egyetlen ilyen tulajdonságokkal rendelkező férfi az egész világon, az emberiség jövője nagy bajban van... Az tény, hogy nagyon sokakban ezek a dolgok nincsenek meg, amik számomra fontosak, benne és bennem megvannak, sajnos egyre életképtelenebbé válnak a felnövő fiatalok, ami véleményem szerint rossz irány.
De ahelyett, hogy eltereljük a kérdést teljesen más irányba, kaphatnék választ is?
Jó, de a kérdés alapvetően rossz.
Sorold fel a tulajdonságokat, amit megtaláltál benne, aztán meglátjuk van-e olyan itt.
Pont ugyanolyan nem lesz, mivel minden ember más és más. De most ha valaki névtelenül ideírja, hogy igen velem így volt, akkor jobb lesz neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!