Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randi után mikor legyen a második találkozó? Mi megengedett a második randin?
Hány nap után hívjam el újra a csajt?
Az első randin igazából csak beszélgettünk,nem is nyomultam.Lehet bennem van a hiba mert még soha nem volt csajom és nemigazán van tapasztalatom...
Hogyan közeledjek úgy igazán felé?Mikor fogjam meg a kezét mikor smároljak vele?Az a baj hogy én gátlásos vagyok és soha nem veszem észre az alkalmat hogy esetleg megcsókolhatom-e vagy sem :/
Gáz ha előtte megkérdem hogy megcsókolhatom-e?vagy hogy megfoghatom-e a kezét?
18/F
Amikor ráérsz, ráér mehet a második randi
Nehogy megkérdezd hogy megcsókolhatod e vagy megfoghatod e a jkezét!!!
Persze hog megfoghatod a kezét
Te tényleg 18 éves vagy?
Attól, függ, hogy hogy sikerült az első randi. Ha nagyon jól éreztétek magatokat, akkor már úgyis legszívesebben másnap találkoznátok. Szóval sztem kérdezd meg a lányt mikor ér rá.
Második randin kézfogás az teljesen oké, de én utálom ha megcsókolnak az első 3 randi alkalmával. A csókhoz érzelem kell, nem kell elkapkodni, annál élvezetesebb lesz legalább.:) Ne kérdezd meg, hogy csinálhatod e ezt vagy azt. Mondjuk egy normális lány ezt inkább aranyosnak tartaná. De inkább legyél magabiztos, nem kell félni semmitől. Csak akkor éghetsz be ha nem normális a lány, akkor meg úgyse kell neked ugye?:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!