Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mikor érzitek ugy, hogy randira kell hívnotok azt a lányt? Mennyi időt vártok rá? Akkor ott már meg is csókoljátok? Első randi inkább séta vagy mozi is jó?
Figyelt kérdés
persze nem a félénkekről beszélek.2011. okt. 20. 20:02
1/9 anonim válasza:
alkalomtól függ
ha egyébként is sokat találkozunk, vagy beszélünk, akkor hamarabb elhívom
első randi: séta, kávé (ismerkedés kell)
3/9 anonim válasza:
Én soha nem érzem. Hívjanak ők engem.
4/9 anonim válasza:
Mikor meglátom eldöntöm, hogy elhívom-e. Maga az elhívás pár perces beszélgetés után jön és inkább megismerem a lányt ezért olyan helyre viszem ahol tudunk beszélgetni. 1-szer vittem első randira moziba egy lányt 11 évesen, azóta se, nem ajánlom senkinek.
5/9 Aleandro Del Rio válasza:
engem ők szoktak hívni, és a többi meg megy magától..
6/9 anonim válasza:
Mit görcsölsz.? Azt csináld ami természetes.
8/9 anonim válasza:
alendro senki nem kíváncsi a kolompár pofádra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!