Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás lehet randi? Vagy az minden esetben csak ismerkedés?
Az első benyomás a legfontosabb.
Ha én a lány helyében lennék, és virágot hoznál nekem, nagyon udvariasnak, uriembernek tartanálak. De még jobb, ha valami ajándékot. Pl: valami finom bonbon.
nem értek a netszerelemhez de én nem vinnék neki semmit.
nem akarlak kiábrándítani, de egy lány nem érdemel ennyit
ha érdekel a manipuláció, elég ha csak szórakoztató vagy és magas jóképű, kicsit bunkó, a lányokat nem érdekli a virág, csak a smaci meg a társadalmi státusz amit rajtad keresztül érnek el. szóval játszani kell a macsót, max 3év után úgyis szakítás a vége.
találkozás=randevú(francia szó), ha meg nem ismeritek egymást, ismerjétek meg. és szerintem ne monitoron keresztül
szóval értelmetlen kérdés.
A kérdés értelmetlen... Mit nevezel randinak?
Teljesen felesleges virágot vinned. Általában örül neki a lány, de semmivel sem növeli az esélyeidet.
Másfél évig randiztam. Kezdetben vittem virágot. Később eljutottam oda, hogy csak egy kávé. Első randi nem ér többet.
10:50
:) ja mert a lányok angyalok. fogadjunk te is lány vagy, vagy egy irtó naiv kissrác.
11:00
ennyi
14:45
hallgass a tapasztaltra
egyetértek, ne a csipkerózsikából tanuljunk udvarolni, különben is azoknak a r*bancoknak is a gazdag jóképű magas befolyásos férfik jönnek be.
09:48
van akinek tovább tart a gyerekkor, van aki hamar rájön hogy a r*banc szinonima a lányokra.
amelyik nem olyan, általában jellemtelen, unalmas vagy buta lány.
tehát egyik sem ér ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!