Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire a női igények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire a női igények alakítják a társkeresési piacot? Mindig is így volt ez vagy csak korunkra jellemző?

Figyelt kérdés
A nőknek olyan sokféle elvárásuk van, de ha a férfi csak egyet is említ már óriási "RED FLAG", mert gondolják majd jön másik, aki csak teljesít és nem követelőzik. Lehet kicsit túlzok, de nekem ez jön le...

tegnap 13:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
8-as, ha lenne háború, pont a hozzád hasonló dagadt incelek halnának meg először. Gondolom egy km-t se tudnál lefutni. Úgyhogy ne álmodozz női háremről.
tegnap 14:31
 12/27 anonim ***** válasza:
81%
11: tulképpen megértem azt a hozzászólót, mert akkor tényleg lehetett alra esély, hogy az épphogy nem guruló, vagy izomtalan, egészségtelen testalkatú emberek ellógtak a háborús kötelezettségek elől, a normálisabb férfiak meg meghaltak a fronton. De elég undorító dolog erre várni.
tegnap 14:34
 13/27 anonim ***** válasza:
72%

Csak a korunkra? :D Sokkal lazább manapság ilyen téren a helyzet, pl a legtöbb nő is dolgozik (meg eleve tudatos családtervezés dívik), nem neked kell eltartanod 10 gyereket plusz az asszonyt.

Amúgy nőként nekem az a "red flag", ha egy pasinak semmi elvárása nincs.

tegnap 14:36
 14/27 A kérdező kommentje:
Nekem csak annyi elvárásom van, amit én is tudok nyújtani. Ilyen nővel eddig viszont még nem találkoztam...
tegnap 14:50
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj hogy többen vagyunk délutános műszakba incelek a délelőttöt meg az éjszakát alig viszi valaki.
tegnap 14:53
 16/27 anonim ***** válasza:
73%
Te is tudsz gyereket szülni? A te karriered esik vissza ha gyerek születik? Márpedig ha a válasz nem, akkor nagyon nem elég minden másban pont ugyanannyit nyújtani.
tegnap 14:53
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

14: ez kb. lófing magyarázat, mert nem tudjuk, ez alatt mit értesz. Szőrös lábat? Kukit a lábad között? Ugye, hogy milyen idiótán hangzik? :D

És biztos, hogy minden téren csak annyit vársz el? Mert van 1-2 ilyen férfi ismerősöm, aki nagyvonalakban tényleg annyit vár el (pl "lakás", "kocsi")... de pl. tényleg a saját szintjén levő nőket keresi? Felezné ténylegesen a háztartási munkát? Ugyanolyan kellemes vagy kellemetlen társalgót keres? Tényleg nem gondolja úgy, hogy bizonyos viselkedés férfitól oké, nőtől szégyen? Igényességre ott van, mint amit egy nőtől elvár? Ilyenkor azért szokott borulni a bili, hogy itt már vannak bezony difik.

tegnap 14:56
 18/27 anonim ***** válasza:
51%

Akkor tovább kell keresgélni. Szar dolog a szakítás, pláne ha veled szakítanak, de szerintem összességében jó dolog. Megment az értelmetlen vegetálástól, a gyűlölködéstől, meg minden mástól ami a rossz kapcsolattal jár.

Amit érdemes megtenni, ha állandóan ugyanabba a kátyúba zöttyensz, hogy vágog gondolod mit/kit keresel pontosan és miért pont ez fontos számodra. Így jobban körvonalazódhat kit keresel és persze azt is tudnod kell te ki vagy és ehhez tartani magad már az ismerkedés alatt. Sokan játszák a fejüket az elején, mert mindenáron kell a kapcsolat, aztán meglepődnek, mikor leveszik az állarcot és a másik szakít, mert nem egymást keresik. Nem mondom, hogy veled is ez van, de érdemes tudatosan keresni és a randikon is tudatosan jelen lenni szerintem. Én nem vagyok a "majd alakul" híve.

tegnap 14:56
 19/27 anonim ***** válasza:
11%
Maximum 30 alatt igaz ez, 30 után már a férfiak lesznek előnyben.
tegnap 14:59
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy meg mi férfiak is támaszthatunk hatalmas elvárásokat amiket sok nő nem tudna megugrani. Csak mi hajlamosak vagyunk mindenkinek csapni a szelet pedig tehetnénk az ego bost ellen.
tegnap 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!