Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudtunk egymashoz vonzodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtunk egymashoz vonzodni?

Figyelt kérdés
Tok kulonbozok vagyunk, konkretan mindenben, elejen is eszre vettuk. Akkor megis miert vonzodtunk egymashoz ha mostanra mar irritaljuk egymast? Reszemrol nem csak a kulseje vonzott, tudtam higy mad mint en de megis tetszett, de mostanra mar herotom van tole

#vonzalom #kulonbozoseg
tegnap 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Jól elvagytok..
tegnap 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Ilyen az, amikor az alfahím halomra dugja egymásután a csajokat, mert jó pasi és ezért imádják. Az, hogy milyen a személyisége és hogy mennyire illenek össze, az már mindegy a csajoknak.
tegnap 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
mert szerettek szenvedni mind a ketten
tegnap 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Középiskolában volt egy osztálytársam.

16 évesen folyamatosan ivott,bulizott,füvezett

( állítólag)Mindent és mindenkit nagy ívben leszart.

És a csajok imádták.

16 évesen ez a viselkedés lehet vonzó,az ügyeletes rossz fiú szerep,de több mint 20 évvel később is ugyanígy viselkedett.

Abban a korban 37 évesen pedig már párkapcsolat terén se vonzó,mert a nő stabilitást, biztonságot,gyereket akar stb stb.

Nem azt,hogy a párja ájulásig igya magát,be álljon azt se tudva hogy hol van.

Normális esetben minden ember változik,változik az értékrendünk fejlődünk ez az élet rendje.

De valaki meg akar maradni ugyanazon a szinten.

tegnap 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Most ez így tök mindegy, mert a vonzalom több összetevős. Én is voltam olyannal, aki kicsinált lelkileg és idegileg is- de voltak benne személyiségjegyek/egyéb dolgok amiket azóta se találtam meg másban (pl. Tabu nélküli beszélgetés, biztos egzisztenciája volt, szexben bizonyos dolgok, a humora egy része amikor épp nem volt homofób vagy rasszista stb) és kedveltem benne ezek ellenére is. Vannak ilyen elemi vonzalmi elemek amik felülírják a racionalitást.
tegnap 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!