Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy fiú lány között nincs barátság, ugyanis az egyik mindig többet fog érezni a másik iránt, amikor nem lehet olyan eset hogy abszolút nem vonzódnak egymáshoz?
Én azt nem tudom, miért vannak ráállva erre a vonzalomra, attól még, mert valakit vonzónak tartok, nem akarok mindenképp lefeküdni vele, pláne ha amúgy kapcsolatban vagyok, és van kivel lefeküdnöm és problémáink sincsenek. De ahhoz meg, hogy ilyen szintű vonzalom legyen, hogy felmerüljön a gondolat, hogy á úgysem tudja meg a párom, nem kell barátnak sem lenni.
Szerintem ez abból alakulhatott ki, hogy rengeteg ember ferdít ezerrel, mikor van valaki, akivel csalják vagy csalnák a másikat, hogy ne aggódjon, mert csak barát, közben meg eleve szó sem volt ilyesmiről, hogy bármikor is csak barátként akart volna rá tekinteni.
Ha alapjáraton csak olyan emberekkel barátkozik valaki akit jóképűnek/csinosnak/elfogadhatónak tart abból alakulhat ki vonzalom, vagy eleve jelen volt.
Ilyen egyszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!