Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják azt hogy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt hogy fiú lány között nincs barátság, ugyanis az egyik mindig többet fog érezni a másik iránt, amikor nem lehet olyan eset hogy abszolút nem vonzódnak egymáshoz?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt amikor nekem is sokszor mondják hogy fiú lány között nincs barátság, mert egyik fél mindig többet fog érezni a másik iránt, nekem van egy barátnőm aki eléggé el van hízva, én nem tudok a kövérekhez vonzódni, illetve ő sem vonzódik hozzám mert én se vagyok egy helyes pasi, tehát szerintem ez barátság, ugyanis viszont szellemileg nagyon jól megértjük egymást
2023. okt. 28. 11:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#5. Igen lehet. Mint ahogy általában kivételek is lehetnek a szabályok alól. A férfi nő barátság lehetetlensége egy általánosság, szabály vagy norma ha úgy tetszik, ezért érdemes ekként is kezelni.

10 emeletnyi zuhanást is éltek már túl, de ez a kivétel. Az általánosság meg az, hogy minimum halálos mértékben árt a fogaknak.

2023. okt. 28. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem intelligensebb emberek körében simán lehetséges... akik nem az öszönök alapján élik az életüket és mondjuk több kell valakinek ahhoz hogy ki hogyan néz ki ahhoz hogy lefeküdjön vele...
2023. okt. 28. 12:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, amit előttem írtak, hogy sokan csak takaróznak a "barát" dumával. Meg nagyon sok olyan ember is van, aki párkapcsolatot nem akar, de élvezne valami kis kötöttségek nélküli valamit, és a barátságba be-becsúszik egy kis flört, nyilvános puszilgatás, becézgetés, szex, ismerkedésbe hajló kapcsolati intenzitás... Amúgy ha ez a teória igaz lenne, szegény biszexuálisoknak meg pánszexuálisoknak nem lenne kivel barátkozni, mert mindenkire rágerjednének. :D

Nekem egyébként van legjobb ellenkező nemű barátom, akivel soha semmi sem volt köztünk - az ő részéről sem. Ő egyébként jól is néz ki, jó fej is, de valahogy sem fizikailag, sem érzelmileg nem tudom elképzelni magam vele, egy kapcsolathoz azért túl más a személyiségünk. Ez nekem az a kategória, hogy nagyon sok zenei előadót meghallgatok, de nem mindegyiknek mennék el a koncertjére. Ugyanígy pasikból is sokan vannak, akik jól néznek ki és jó fejek, de ahhoz, hogy bármit akarjak tőlük, több kell.

2023. okt. 29. 00:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!