Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy fiú lány között nincs barátság, ugyanis az egyik mindig többet fog érezni a másik iránt, amikor nem lehet olyan eset hogy abszolút nem vonzódnak egymáshoz?
#5. Igen lehet. Mint ahogy általában kivételek is lehetnek a szabályok alól. A férfi nő barátság lehetetlensége egy általánosság, szabály vagy norma ha úgy tetszik, ezért érdemes ekként is kezelni.
10 emeletnyi zuhanást is éltek már túl, de ez a kivétel. Az általánosság meg az, hogy minimum halálos mértékben árt a fogaknak.
Nagyon jó, amit előttem írtak, hogy sokan csak takaróznak a "barát" dumával. Meg nagyon sok olyan ember is van, aki párkapcsolatot nem akar, de élvezne valami kis kötöttségek nélküli valamit, és a barátságba be-becsúszik egy kis flört, nyilvános puszilgatás, becézgetés, szex, ismerkedésbe hajló kapcsolati intenzitás... Amúgy ha ez a teória igaz lenne, szegény biszexuálisoknak meg pánszexuálisoknak nem lenne kivel barátkozni, mert mindenkire rágerjednének. :D
Nekem egyébként van legjobb ellenkező nemű barátom, akivel soha semmi sem volt köztünk - az ő részéről sem. Ő egyébként jól is néz ki, jó fej is, de valahogy sem fizikailag, sem érzelmileg nem tudom elképzelni magam vele, egy kapcsolathoz azért túl más a személyiségünk. Ez nekem az a kategória, hogy nagyon sok zenei előadót meghallgatok, de nem mindegyiknek mennék el a koncertjére. Ugyanígy pasikból is sokan vannak, akik jól néznek ki és jó fejek, de ahhoz, hogy bármit akarjak tőlük, több kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!