Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy úszómester. Help?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy úszómester. Help?

Figyelt kérdés
Egy másik, közeli kis város uszodájában voltam, és nagyon megtetszett az úszómester. Ő is folyton nézegetett engem, ha elmentem előtte, akkor is szemmel kísért, utánam fordult.. Pechemre egy fiú barátommal voltam, így lehet azt hitte, járunk :D ő ilyen 40-45 körüli lehet, nem volt rajta gyűrű. Én 30 vagyok, szóval ez nekem beleférne :D Próbáltam megkeresni facen (mármint csak azért, hogy csekkoljam, van-e valakije), de nem találtam..Ha legközelebb arra járok, akkor valahogy szóba kéne elegyedni vele, de nem vagyok ennyire bátor :D illetve, mi van, ha van párja? :D Vagy csak simán kérdezzek tőle valamit? Adjatok tippet, pls :D

tegnap 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akar kaparintani talál módot rá, te ne csinálj semmit.
tegnap 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Legközelebb egyedül menj, s ülj le hozzá közel pihenni.
tegnap 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Nem lehet rajta munkában gyűrű, így az nem sokat jelent.

Egyébiránt osztom a 2-es tanácsát.

tegnap 11:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól néz ki valószínű foglalt, vagy csak skalpokra megy. Ezt ne feledd.
tegnap 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyen több szerencséd, mint nekem! Nyilván érdemes többször megjelenni ott, lehetőleg egyedül. Nekem egy úszásoktató tetszik, januárban lett 57 (én korodbeli), de mivel nincs lerobbanva, így a full extra nőket célozza meg ő is (mint minden férfi, aki megteheti...). Fel tudnék már robbanni az idegtől, hogy őt is buktam, hiába a 23,5 év a javamra...
tegnap 12:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Ah igen, ettől én is félek, kb bárkit megkaphat :/
tegnap 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Attól mer jól néz ki miért feltétlen lenne kapcsolatban. Ez is hülyeség, attól még lehet normális.

Ha pasival látott és ha olyan, akkor akkor se kezdeményez, ha egyedül mész.

Kérdezz tőle valamit ottani dologgal kapcsolatban, aztán majd alakul.

tegnap 12:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
tegnap 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Valószínű jó sok nőnek tetszik...
tegnap 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem meg egy úszó tetszik de nagyon

HELP

tegnap 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!