Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik az úszómester, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az úszómester, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem usziba járni, és nagyon megtetszett az úszómester. Hogyan adjam a tudtára, hogy bejön nekem? Légyszi segítsetek!
2009. aug. 23. 20:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
fuldokolj és kiment... odamész és elkezdessz vele beszélgetni pont úgy mint másokkal.
2009. aug. 23. 20:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Áh, ez viszont nagyon ciki lenne. Ezt nem tudnám eljátszani :PPP
2009. aug. 23. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Jahh ha tényleg jó színész vagy játszd el hogy görcsöl a lábad és ha beveszi kihúz, és még lehet h meg is gyúrja a lábad, hogy kiálljaon belőle a fájdalom. Ha meg nem vagy biztos a színészi tehetségedben akkor műszak után keresd meg, vagy előtte a lényeg h egyedül legyen és mondj el neki őszintén mindent. Egy ilyen vallomásnak nem tudnék ellenálni egy helyes csajtól, most ha a pasik tudnak kezdeményezni akkor a csajoknak miért nem megy ez ilyen nyíltan?
2009. aug. 23. 20:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Ezt se tartom olyan hű, de jó ötletnek, de azért köszi mindkettőtöknek :) Hogyha csak úgy leszólítanám, szerintem hülyének nézne.... más terv, ötlet?
2009. aug. 23. 20:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj valami olyan dolgot ami nem nagyon gáz, de szól érte, mert azt veszélyesnek tartja, persze olyasmi ami nem veszélyes. Akkor odamész hozzá, elnézést én erről nem tudtam, és elkezdesz vele beszélgetni másról is.
2009. aug. 23. 20:22
 6/17 anonim ***** válasza:
52%
Hülyének miért kéne nézni aki leszólít valakit?
2009. aug. 23. 20:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, na ez már jobban hangzik :)
2009. aug. 23. 20:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Jó, nem azért néz hülyének, mert leszólítom; de ez nem az én stílusom. Mindenesetre egy beszélgetéskezdeményezés mindenképp kell.
2009. aug. 23. 20:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
menj be úszósapka nélkül a medencébe, akkor majd kifütyül, és odamehetsz elnézést kérni, meg beszélgetni. : D vagy veszíts el valamit, aztán másnap tőle kérj segítséget.
2009. aug. 23. 20:36
 10/17 anonim válasza:
100%
Mondd neki azt, h elvesztetted az egyik fülbevalódat a vízben, van-e értelme keresni? (mondd, h bizsu, szóval azért ne turják fel érte a medencét:). Aztán ebből hátha kialakul egy beszélgetés...
2009. aug. 23. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!