Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az úszómester, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem usziba járni, és nagyon megtetszett az úszómester. Hogyan adjam a tudtára, hogy bejön nekem? Légyszi segítsetek!2009. aug. 23. 20:11
11/17 anonim válasza:
Először is nagyon gyorsan deritsd ki h van-e bnője. Ha igen jobban jársz ha elmész onnan mielőtt beleesel. Ugyan így jártam az edzömmel..És még mindig itt szenvedek.
12/17 A kérdező kommentje:
Az a fülbevalós dolog tetszik,köszi :)
Ja, igen, arra én is gondoltam, hogy van-e barátnője...de hogyan derítsem ki?
2009. aug. 23. 21:20
13/17 anonim válasza:
te hány éves vagy? és az úszómester? :-o
14/17 A kérdező kommentje:
én 18. ő olyan 25-30 körül lehet.
2009. aug. 23. 22:07
15/17 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de az úszómester általában a strandoló lányok 90%-nak tetszik. Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jöhettek össze, hanem hogy rajtad kivül még azon a strandon huszan akarnak a közelébe kerülni. Nemtudom valahogy ezzel jár ez a foglalkozás. De azért sok sikert, nem muszáj műszak után,nyugodtan odamehetsz hozzá akár mikor beszélgetni.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem strandról van szó, hanem uszodáról. És ahogy elnézem, nem túl sok fiatal lányt látok arrafelé....
2009. aug. 25. 22:40
17/17 anonim válasza:
Esetleg még odamehetnél azzal az ürüggyel is,hogy nem tudod pontosan a nyitvatartást és megkérnéd hogy igazítson el.Vagy meeg azt mondanád hogy hallottad hogy az egyik napon zárva lesz az uszoda,és megkérdeznéd tőle hogy ez igaz e ...(persze ez nem igaz:D) Ozt szép lassan áttérnétek a lényegre. Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!