Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy gyári munkás nő és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyári munkás nő és egy web developer pasi közt ugyanúgy tud jó házasság lenni?

Figyelt kérdés
tegnap 12:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem tud mert nem egy szinten vannak. Előbb utóbb a különbségek miatt szakítás lenne a vége.
tegnap 12:01
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem igen.
tegnap 12:02
 3/16 anonim ***** válasza:
53%

- Miért, az webizés pasi mitől lenne akkora durranás?

- Sok, nagyon jó csaj dolgozik gyárban. Egyik helyemen volt egy olyan csaj, akire a fél iroda hajtott. A robotikások villanyszerelője pedig olyan kaliber volt, mint amikor reklámokban egy modell játssza a melós vagy pincér nőt.

tegnap 12:08
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
A web developer nem olyan magas szintje az IT-nek, szóval itt még talán, de határeset.
tegnap 12:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
ha házasságig eljutottak, akkor valószínű elég sok közös van bennük, szóval ja
tegnap 12:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
4. Mert amúgy 100 IT-s közül, hány igazi hozzáértő szakember van? A legtöbb buta, lusta, hozzá nem értő. Volt nálunk év, amikor 30-at rúgtak ki/cseréltek le a 70+ -ból.
tegnap 12:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ... mennyire intelligens a gyári munkás. Ez meg nem végzettség, s nem munkakör kérdése. Az ex-évfolyamtásaim többségének érettségit sem adtam volna, recepciósnak sem venném fel őket olyan sötét volt némelyik. Inkább veszek fel egy értelmes, érettségivel rendelkezőt mintsem egy x diplomával villogó korlátolt képességű - de annál nagyképűbb - munkavállalót.
tegnap 12:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak félve kérdezem meg, hogy miért gondolja valaki azt, hogy ha valaki KÉNYTELEN gyárban dolgozni akkor az csak full h*lye lehet?

Arról még senki nem hallott hogy nem mindenki születik megyeszékhelyre vagy a fővárosba?

Falvakban, kisvárosban sokszor csak kihalásos alapon van munkalehetőség, vagy közmunka van csak (vagy még az sem). Sokan kénytelenek gyári munkát vállalni akár akarják, akár nem.

Egyébként láttam én már egyetemet végzett irodista nőt aki akkora bukó volt, kiállhatatlan természettel, kavarta a sz*rt egész nap. Akkor az ilyen nő mennyivel különb mint egy normális természettel megáldott gyári munkás csaj?

Az illető munkájából nem érdemes előre ítélkezni!

Van férfi vállalkozó ismerősöm, tele van pénzzel, olyan beképzelt ő is és a családja is. Másról sem tud beszélni csak arról hogy mire költötte ő vagy a szülei a pénzt. Kb fél óráig lehet elviselni a folyamatos önteltségét, magamutogatását.

tegnap 12:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pozíciótól és a beosztástól függ.

Feleségem 2 diplomás, vezető beosztású nő. Nekem meg csak érettségim van. Mégis együtt vagyunk 10 éve, ebből 6 év házasság.

tegnap 12:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyám pedagógus, az iskolából ahol tanít, sok tanár elment a közeli gyárba dolgozni, mert jobb volt a fizetés és kevesebb volt a felelősség. Tudom, nem az a jellemző, hogy magasan képzett emberek dolgoznak a gyárakban, de ott is akadnak tanult, intelligens emberek. Arról nem beszélve, hogy a web developer az nem egy értelmiségi munka, nem kell nagy ész hozzá.
tegnap 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!