Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő akivel randizgatunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő akivel randizgatunk, annak egy barátnője, aki úgy tűnik a rosszakarója, kapcsolatba lépett velem chaten, és átküldött olyat amiben rólam beszélt akivel randizom, lesújtót. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Tehát mégegyszer, randizom egy nővel, van egy barátnője aki felekresett chaten és screen shotokat küldött át, amikben rólam beszél a nő, majd mindjárt leírom miket.

Amúgy közbe szúrom a kérdést, a dolgoktól függetlenül szerintetek lebuktassam előtte a barátnőjét, hogy a rosszakarója valójában? Nekem mondjuk jóakaróm, de kötve hiszem hogy miatta, ez bosszúnak tűnik, nem szeméylesen nekem szívességnek szánta.

Tehát olyanokat írt ennek a barátnőjének a nő, akivel randizom, hogy csak azért találkozgat velem, mert annyira emlékeztetem az exférjére, akibe halálosan szerelmes, csak ugye külön mentek. Hogy őt keresi bennem, azoakt a külső-belső vonásaimat, amik a volt férjére emlékeztetik, hogy így egy kicsit olyan, mintha vele tudna lenni.

Ezek után ne folytassam vele?

Mondjam el az igazi okot, hogy tudok erről, vagy cska menjek szét igazi ok elárulása nélkül?

ma 00:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
De nekem lelkielg nem ilyen egyszerű, hogy pótlék vagyok, persze ne folytassam. Mert még kíváncsi vagyok rá, és ezt nem si érzem akkora főben járó bűnnek. Összetört szív vezérli csak. Sajnálom is őt. Én is voltam már szerelmi bánatos, tudom milyen.
ma 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Hűha, ez elég érdekes. Elképzelni nem tudom, hogy miért küldhette el ezeket neked, egy idegen pasinak, ezzel “elárulva” a barátnőjét. Ha én lennék ebben a helyzetben, megpróbálnám jobb belátásra bírni a barátnőmet, és rávilágítani, hogy ez így nem jó se neki, sem a partnerének. De ennél jobban nem nyúlnék bele, eszem ágában nem lenne egy idegen pasinak elküldeni a barátnőm privát üzeneteit. Teljesen biztos vagy benne, hogy nem hamisítottak a képek? Főleg ha bosszú van a dolog mögött.
ma 00:35
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

A kiszemelted nem ellened beszélt nekem úgy tűnik, de olyan dolgot mondott - vagyis szivárogtatott ki a "barátnője" - ami számodra rosszul esik. Nagyon sok ilyen eset van, hogy valakire emlékeztet minket egy másik ember a múltból, azért vonzódunk hozzá. Itt szerintem nem a kiszemelted hibázott, vagy nem ő volt aki gonosz, az úgynevezett barátnője aki szándékosan rosszat tett neki, vagyis nektek.

Viszont a szellemet már nem lehet visszagyömöszölni a palackba, szóval ha számodra ez problémát okoz, akkor tényleg marad a szakítás. De jelzem, szerintem nagyon sok ember van így, és áll össze másokkal, csak sose mondja, sose derül ki hogy kit lát benne, és hogy azért jöttek össze. Szóval a döntésednél majd erre is emlékezz.

ma 00:38
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

De ezt most konkrétan úgy írta, hogy azért van velem, mert a volt férjét látja benned, vagy egy olyan embert, aki hasonlít rá (hasonló tulajdonságokkal rendelkezel például), mert nem mindegy.

Amúgy meg tényleg furcsa (nem kicsit), hogy a "barátnő" egy számára szinte idegennek elküldi a privát beszélgetéseiket...

Ennek két oka lehet:

1.

Akar tőled valamit.

2.

Féltékeny a másik nőre és így akar alárakni.

Vele beszéltél már erről?

ma 01:01
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Engem nem érdekel miért van velem egy nő.

70-es Kohn elvesz egy gyönyörű nőt.

Barátja mondja neki: Csak a pénzedért van veled.

Mire Kohn: Inkább egyek xart mert azért nem kell fizetnem?

Mellesleg lehagyhatta a beszélgetés egy részét.

--Miért vagy ezzel a szerencsétlennel, sokkal jobbat kaphatnál.

---Emlékeztet az exemre. ( mivel nem akarja elküldeni a fuxba, hogy köze nincs hozzá)

ma 01:17
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Össze akar jönni veled. Aljas ..banc
ma 01:26
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem semmi rosszat nem írt rólad a nő. Mi nők mondunk ilyeneket pozitív értelemben is ha örülünk a pasinknak. Hát persze hogy jó érzéseket táplál irántad hisz hasonlítasz az exére akibe szerelmes volt. Ezzel is azt akarja mondani hogy hasonló típusokat tart vonzónak és milyen jó hogy bele választott és nyilván örül neked, szoktunk ilyeneket írkálni baràtnőnek.

A baràtnő meg egy szemét alak aki kiadja a személyes irományaik tartalmát. Én a helyedben biztos megmutatnám a nődnek hogy milyen rosszindulatú a barátnője.

ma 04:09
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Szép kis barátnő.... Ha ez igaz, ne folytasd ezt a kapcsolatot. Nem hiszem, hogy olyan nőre van szükséged, aki más után sóhajtozik. Rajtad múlik, megmondod-e neki, amit megtudtál. Végső soron sunyi mind a kettő, a bajkeverő barátnő is, de a randipartnered is, aki téged használna búfelejtőnek. Megérdemlik egymást.

N

ma 07:35
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mutasd ezt a chat beszélgetést a baratnődbek. Joga van tudni, hogy akit barátnak vél, az kiadta a bizalmas beszélgetést.

Egyúttal tiszta vizet is önthetsz a pohárba, hogy mennyire van túl az exén, készen áll-e arra, hogy folytassa az ismerkedést.

Az önmagában nem tragédia, hogy hasonlítasz az exre, elvégre őt ezekért a tulajdonságokért szerette meg. Ez a zsánere. Ismerek olyat, akinek az "új" barátnője baromira hasonlít az exre. Csak amíg az ex pár hónap után ex lett, addig az "új" már 10+ éve a felesége.

Sok embernek van zsánere, nem ez a gond. Inkább az, ha még ragaszkodik az exéhez, és visszamenne, folytatná vele. Miért váltak el?

ma 07:41
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem sem ANNYIRA gáz, amit a csaj írt, de ez attól is függ, mióta randiztok. Ha hónapok óta, akkor azért láthatna már lassan mást is benned, mint az exet akire emlékezteted, de ha csak max pár hét, akkor még lehet csak az első benyomásoknál tart, azok meg ezek, majd megismer jobban és rájön, hogy tök más vagy, mint az ex és ez vagy tetszeni fog neki, vagy nem.

De az tuti, folytatástól függetlenül, hogy én is megmutatnám neki, hogy a “barátnő” kiszivárogtatja a privát beszélgetéseiket. Itt ő a leggázabb a sztoriban.

ma 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!