Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő akivel randizgatunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő akivel randizgatunk, annak egy barátnője, aki úgy tűnik a rosszakarója, kapcsolatba lépett velem chaten, és átküldött olyat amiben rólam beszélt akivel randizom, lesújtót. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Tehát mégegyszer, randizom egy nővel, van egy barátnője aki felekresett chaten és screen shotokat küldött át, amikben rólam beszél a nő, majd mindjárt leírom miket.

Amúgy közbe szúrom a kérdést, a dolgoktól függetlenül szerintetek lebuktassam előtte a barátnőjét, hogy a rosszakarója valójában? Nekem mondjuk jóakaróm, de kötve hiszem hogy miatta, ez bosszúnak tűnik, nem szeméylesen nekem szívességnek szánta.

Tehát olyanokat írt ennek a barátnőjének a nő, akivel randizom, hogy csak azért találkozgat velem, mert annyira emlékeztetem az exférjére, akibe halálosan szerelmes, csak ugye külön mentek. Hogy őt keresi bennem, azoakt a külső-belső vonásaimat, amik a volt férjére emlékeztetik, hogy így egy kicsit olyan, mintha vele tudna lenni.

Ezek után ne folytassam vele?

Mondjam el az igazi okot, hogy tudok erről, vagy cska menjek szét igazi ok elárulása nélkül?

tegnap 00:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%
Bár nem tartom valószínűnek, azért az durva lenne, de valóban lehet beszélgetést hamisítani, én anno ezzel poénkodtam és letöltöttem hozzá egy appot. Teljesen ugyanolyan volt mintha igazi lenne. Na de, én csak a barátnő irománya miatt nem szakítanék. Mikor vált el? Max jobban nyitott szemmel járnék, hogy vannak-e arra utaló jelek, nincs még túl az exén. Illetve én elmondanám a nőnek, hogy ezt írta a barátnője, mert ez még ellenségnek is rossz.
tegnap 08:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!