Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért furcsa, hogy 30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa, hogy 30 évesen a leghosszabb kapcsolatom 9 hónapos volt? 30/F

Figyelt kérdés

ma 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
en kicsit sokallom. minek egy nonel ilyen hosszu ideig leragadni?
ma 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Hát ez pont 9 hónappal hosszabb, mint ami eddig nekem volt, és kb egyidősek vagyunk. 🤣 Semmi furcsa nincs benne, ez van.
ma 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

És fiú vagy lány lett? 🤣🤣🤣🤣

Manapság már semmi sem furcsa. Lassan ez lesz a normális.

ma 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa de nem is előny.
ma 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Korosztályod többsége így él már. Elmagányosodnak az emberek az önzőségük miatt. Majd olyan 45-50 éves korotok környékén lesz ez majd igazán rossz érzés.
ma 12:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Nos nagyon csendes, visszahúzódó vagyok, sokáig nővel sem voltam, aztán voltak alkalmik, végül sikerült egy komoly kapcsolatot össze hoznom
ma 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

#5:

Szűklátókörűség ezt csak az önzőségre fogni...Valakinél biztos ez az oka, de emellett rengeteg egyéb oka is lehet.

ma 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Biztosan van más oka is bizonyos embereknél. De a többségnél az van, hogy nem tudnak, nem is akarnak alkalmazkodni egymáshoz. Nagyravágyóak az emberek, mindenki csak kapni szeretne egy kapcsolatban, bele tenni meg semmit. Na most két ilyen ember össze találkozik, akkor abból semmi jó nem sül ki.
ma 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
38%
Nincs ezzel semmi baj,ez is szép teljesítmény.
ma 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!