Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 évesen 9 hónapos kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen 9 hónapos kapcsolat volt a leghosszabb kapcsolatom. Mi a probléma velem?

Figyelt kérdés

dec. 8. 09:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Az hogy egy kérdést se tudsz jól kiírni. Kb 0.0000/100 az információ
dec. 8. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerinted ennyiből ezt meg lehet állapítani?

Na, ez biztos gond veled, hogy figyelmetlen vagy. Lehet erre untak rá.

dec. 8. 09:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Introvertált vagyok, zárkózott
dec. 8. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden lehet ennek az oka, pl. rosszul választasz, nem akarsz elköteleződni, éretlen vagy egy hosszútávú kapcsolatra. Ezen kívül még számtalan, ennél összetettebb okai is lehetnek. Javaslom az önismereted fejlesztését.
dec. 8. 09:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Pl szokjál le arról hogy egy divatos kifejezéssel takarózol. Ja ha nyitol az emberek felé akkor esélyesebb hogy normális párt talàlj.
dec. 8. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan szeretnél kapcsolatot?

A kapcsolatban sem mindig játék és mese az élet. Alkalmazkodni kell, feladatok vannak, ritkán lehet egyedül lenni csendben, meg egyéb.

dec. 8. 10:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Roma is vagyok ráadásul
dec. 8. 10:25
 8/12 A kérdező kommentje:
És szélsőségesen zárkózott, csendes
dec. 8. 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Selejt vagy, egyébként nem való mindenkinek kapcsolat. Nekem sem, én is selejt vagyok🤷
dec. 8. 10:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Introvertált pár nélküli roma.....gyakrabban látni fehér hollót. Bár sztereotípia de minden vicc fele igaz, roma viselkedésről pont a bátorság feltűnősködés jut eszébe mindenkinek, az összetartás ( bandákba verődés) na meg 15 éves lányokat elhálják.
dec. 8. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!