Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen 9 hónapos kapcsolat volt a leghosszabb kapcsolatom. Mi a probléma velem?
Figyelt kérdés
dec. 8. 09:30
1/12 anonim válasza:
Az hogy egy kérdést se tudsz jól kiírni. Kb 0.0000/100 az információ
2/12 anonim válasza:
Szerinted ennyiből ezt meg lehet állapítani?
Na, ez biztos gond veled, hogy figyelmetlen vagy. Lehet erre untak rá.
3/12 A kérdező kommentje:
Introvertált vagyok, zárkózott
dec. 8. 09:52
4/12 anonim válasza:
Sok minden lehet ennek az oka, pl. rosszul választasz, nem akarsz elköteleződni, éretlen vagy egy hosszútávú kapcsolatra. Ezen kívül még számtalan, ennél összetettebb okai is lehetnek. Javaslom az önismereted fejlesztését.
5/12 anonim válasza:
Pl szokjál le arról hogy egy divatos kifejezéssel takarózol. Ja ha nyitol az emberek felé akkor esélyesebb hogy normális párt talàlj.
6/12 anonim válasza:
Biztosan szeretnél kapcsolatot?
A kapcsolatban sem mindig játék és mese az élet. Alkalmazkodni kell, feladatok vannak, ritkán lehet egyedül lenni csendben, meg egyéb.
7/12 A kérdező kommentje:
Roma is vagyok ráadásul
dec. 8. 10:25
8/12 A kérdező kommentje:
És szélsőségesen zárkózott, csendes
dec. 8. 10:25
9/12 anonim válasza:
Selejt vagy, egyébként nem való mindenkinek kapcsolat. Nekem sem, én is selejt vagyok🤷
10/12 anonim válasza:
Introvertált pár nélküli roma.....gyakrabban látni fehér hollót. Bár sztereotípia de minden vicc fele igaz, roma viselkedésről pont a bátorság feltűnősködés jut eszébe mindenkinek, az összetartás ( bandákba verődés) na meg 15 éves lányokat elhálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!