Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban és mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 20:29
1/11 eznemlényeges válasza:
17 évesen jöttünk össze, 4 évig tartott. 22F
3/11 anonim válasza:
Már hét éve tart és egy pillanatát sem bántam meg.
29/N
4/11 anonim válasza:
27 éves voltam és 5 évig tartott
5/11 Lazy Lover válasza:
22 voltam a csajom meg 14 2 évig voltunk együtt
6/11 anonim válasza:
21 (majdnem 22) voltam a kezdetekor, egy hónap híján 3 évig tartott.
7/11 anonim válasza:
28-29 éves koromban és nem pontosan behatárolható, hogy honnan is tartott. De nem volt meg az egy év. Ez valószínűleg szégyenteljes, hogy nem volt még egy éves kapcsolatom sem, de ennek nem olyan oka van, hogy én ne akartam volna.
8/11 anonim válasza:
7,5 évig tartott. 23 éves koromtól 30-ig.
9/11 anonim válasza:
9 éve tart, házasok vagyunk.
33/F
10/11 anonim válasza:
28 evesen jottunk ossze, 2 evig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!