Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónapos viszony megbocsajthato ha jó Spa és férj a párom?
Ennyire naiv vagy???
Hogy lenne jó férj ha 9 hónapja mást kufircol miközben gyereketek is van?
1 alkalom sem bocsátható meg nem hogy 9 hónap!
Műről beszél?
Ezt csak te tudod, hogy neked belefér-e.
Én pasi vagyok, de nekem egy megcsalás annyira erős érzelmi töltetet jelent, hogy nem bírnék vele lenni.
Persze hogy tőled szeretne 3. gyereket.
Főzök, mosol, takarítás rá, gondolom még alá is fekszel alkalomadtán.
Hülye lenne ezt az életvitelt feladni ha vagy annyira butuska hogy eltűröd
Én azonnal válnék, haza sem kellene jönnie
Sokat dolgozik, de mellette belefért neki egy 9 hónapos viszony fenntartása.
Imádja a gyerekeit, de ahelyett, hogy velük törődött volna, meg az anyjukkal, inkább más pi-nában hempergett, veszélyeztetve a teljes életüket, a fecseperedésüket, az otthonuk melegét, mert egy önbecsüléssel rendelkező feleség úgy kib...szta volna már, mint macskát sz.rni!
Én nem tudom, hogy te hol élsz, hogy ez a jó férj és apa definíciója, de nagyon el vagy tájolva. Mindenesetre, ha neked ez megfelel, akkor egészségedre, éld tovább a kirakatéletedet, mert hogy nem ez lesz az utolsó afférja, az biztos. A harmadik gyerekben meg eszed ágában ne legyen gondolkodni, mert épp elég kötöttséget jelent neked ez a kettő is (neki persze nem lenne gond a 3., hiszen azzal mégjobban kiadod a kezedből a gyeplőt, nem ugrálsz ennyi kölökkel a semmibe, ergó, mégtöbbet kénytelen lennél tűrni). Magaddal ne tolj ki, a gyerekek egyre nagyobbak lesznek, tuds magadra is gondolni, és ha esetleg a következő botlásába beleszeretne, vagy az csőbe húzza, akkor nem vagy teljesen meglőve, ha meggondolja magát és esetleg otthagyna, mint eb a szaharát.
Ha nyitott a házasságotok, akkor megbocsájtható, de nyilván nem az, mert akkor nem lenne kérdés. Ha neked ez így jó, hogy még 3. gyereken is gondolkodsz vele, akkor arra merek következtetni, hogy neked ez nem akkora probléma. Akkor hajrá, a megoldás a nyitott házasság, ha neked amúgy ő megfelel, mint társ, ahogy van, viszonyostul.
Ha nem megfelelő neked így, és nem látod járható útnak a nyitott házasságot (amiben persze neked is szabadságot kellene adnia a férjedned), akkor nem és NEM.
Ezesetben lehet szépen a viszonyban lévő nővel, de váljatok el, legyen tiszta minden és akkor lehet vele. Addig nem!
Ezt neked kell eldöntened, hogy te mit szeretnél.
"Sokat dolgozik, imádja a gyerekeit és tőlem szeretne a jövőben egy 3.babat."
Kérdezd meg tőle, hogy neki is belefér-e, hogy te is tartasz szeretőt mellette!
Én úgy érzem, hogy anyagilag is tőle függtök mindnyájan, ezért vagy ilyen beletörődő. Úgy tűnik ezekkel a szavakkal csak magadat nyugtatod.
Írhatsz privátban amúgy, férfiként hátha máshogy látom kívülről, mint ahogy te magad látod belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!