Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves férfiként a leghosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves férfiként a leghosszabb kapcsolatom 9 hónapos volt, valami baj lehet velem?

Figyelt kérdés

ma 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Hát RENGETEG oka lehet.

Itt senki nem fogja tudni helyetted.

ma 15:43
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
67%

Ja, lehet.

Rám ne írjál, de itt leírhatod az eddigi szerelmeidet, kapcsolataidat.

Majd szétcincáljuk osztott képmezőben.

ma 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ milyen párkapcsolatokban volt részed. Mert ha pl. elmúlt a rózsaszín köd és vége lett az teljesen normális dolog. Viszont ha azért mert csak azért voltál velük, hogy legyen valaki az már baj mert igénytelen vagy. Nem tudom milyen helyzetek álltak fönn így nem lehet érdemleges választ adni.
ma 15:47
 4/10 kis kolbász ***** válasza:
43%

Lehet a természeted irritáló vagy csak egyszerűen unalmas vagy, esetleg messziről látszik, léhűtő vagy.

Millió oka lehet, nem ismerünk téged.

ma 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

valakinek még ennyi se, na és? de legalább volt valakinek még kapcsolata se volt

ne problémázz feleslegesen

ma 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
30 évesen nekem 0 hónap volt a leghosszabb kapcsolatom, mégse hittem magamról hogy baj van elem.
ma 16:57
 7/10 A kérdező kommentje:
25 éves koromig szűz voltam, majd társkeresőkről voltak 40+-os nők, akikkel szexeltem, 28 évesen megismertem egy 35 éves nőt, akivel komoly kapcsolatba bonyolódtam.
ma 16:59
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
Korodbéliek sosem érdeklődtek?
ma 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ezek alapján van baj veled ha korodbeliekkel nem sikerült még szex se.
ma 17:09
 10/10 A kérdező kommentje:
27 évesen voltam 2 17 évessel
ma 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!