Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként a leghosszabb kapcsolatom 9 hónapos volt, valami baj lehet velem?
Figyelt kérdés
ma 15:42
1/10 anonim válasza:
Hát RENGETEG oka lehet.
Itt senki nem fogja tudni helyetted.
2/10 Noren1989 válasza:
Ja, lehet.
Rám ne írjál, de itt leírhatod az eddigi szerelmeidet, kapcsolataidat.
Majd szétcincáljuk osztott képmezőben.
3/10 anonim válasza:
Attól függ milyen párkapcsolatokban volt részed. Mert ha pl. elmúlt a rózsaszín köd és vége lett az teljesen normális dolog. Viszont ha azért mert csak azért voltál velük, hogy legyen valaki az már baj mert igénytelen vagy. Nem tudom milyen helyzetek álltak fönn így nem lehet érdemleges választ adni.
4/10 kis kolbász válasza:
Lehet a természeted irritáló vagy csak egyszerűen unalmas vagy, esetleg messziről látszik, léhűtő vagy.
Millió oka lehet, nem ismerünk téged.
5/10 anonim válasza:
valakinek még ennyi se, na és? de legalább volt valakinek még kapcsolata se volt
ne problémázz feleslegesen
6/10 anonim válasza:
30 évesen nekem 0 hónap volt a leghosszabb kapcsolatom, mégse hittem magamról hogy baj van elem.
7/10 A kérdező kommentje:
25 éves koromig szűz voltam, majd társkeresőkről voltak 40+-os nők, akikkel szexeltem, 28 évesen megismertem egy 35 éves nőt, akivel komoly kapcsolatba bonyolódtam.
ma 16:59
9/10 anonim válasza:
Hát ezek alapján van baj veled ha korodbeliekkel nem sikerült még szex se.
10/10 A kérdező kommentje:
27 évesen voltam 2 17 évessel
ma 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!