Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egyre gyakrabban, heti rendsze...

Egyre gyakrabban, heti rendszerességgel álmodok rosszat a férjemről, pedig nappal minden rendben nagyjából. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Általában ilyeneket álmodok róla rosszakat:

- valami szituban vagyok, de egyedül vagyok benne mert nem törődik velem, nem tart velem

- már szétmentünk, és ilyenkor nem is értem álmomban, hogy hogyan, de mindenestre megtörtént és fáj

- valami féltékenységes szitu, pl. tegnap éjjel egy másik nővel táncolt egy lagziszerűségben

Nappal nem ilyen, hogy ne törődne velem, nem foglalkozik más nőkkel, meg közelében sincs annak hogy elhagyjon.

ma 02:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
87%
Félsz, hogy egy napon majd nem érdekled már. Parázol, hogy mi lesz ha ez bekövetkezik. Félted őt. Magadnak akarod őt.
ma 02:49
 2/13 anonim válasza:
10%
huh nem joez
ma 03:15
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
21%
Munkahelyed, gyerekek vannak?
ma 06:02
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Az ember minden marhaságot összeálmodik. A valósággal kell foglalkozni.
ma 07:45
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Ne foglalkozz vele, az agyunk alvás közben összegyúr egy csomó régi traumát, gyerekkori emlékeket meg minden francot a tudatalattiból.

Valószínű az, hogy elhagynak meg nem törődnek veled, az inkább valami gyerekkori traumából ered, talán a szüleid nem voltak olyan gondoskodók vagy nem mutatták ki a szeretetüket megfelelően. Csak az agyad az álomban a férjedet rakja oda a szülők helyett. Ez nem a jelen valóságot ábrázolja, még kevésbé nem jövőbelátás.

ma 07:50
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Nálam az ilyen álmok mindig jövőbelátás kategória voltak, vagy az tört felszínre, ami valóban ott volt, csak ébren elnyomtam. Sokszor a nyomasztó tartalmak később sajnos valóban megtörténtek. De ettől nem kell, hogy másnál is így legyen.
ma 08:04
 7/13 anonim válasza:
100%
Szerintem a tudat alatti félelmeidet álmodod meg.
ma 08:29
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg nem véletlen kezdtél el pont most ilyeneket álmodni.

Az sok mindent érzékelünk nap közben, ami nem tudatosul, de a tudatalattiban ott munkálkodik.

Vagy te nem vagy valójában megelégedve a férjeddel, vagy vele van valami.De hogy ez nem véletlen, az biztos.:)

ma 08:35
 9/13 anonim válasza:
65%
Kevesebb kabszi...
ma 10:00
 10/13 anonim válasza:
100%
Valószínűleg félsz, hogy elveszíted.
ma 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!