Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egyre gyakrabban, heti rendsze...

Egyre gyakrabban, heti rendszerességgel álmodok rosszat a férjemről, pedig nappal minden rendben nagyjából. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Általában ilyeneket álmodok róla rosszakat:

- valami szituban vagyok, de egyedül vagyok benne mert nem törődik velem, nem tart velem

- már szétmentünk, és ilyenkor nem is értem álmomban, hogy hogyan, de mindenestre megtörtént és fáj

- valami féltékenységes szitu, pl. tegnap éjjel egy másik nővel táncolt egy lagziszerűségben

Nappal nem ilyen, hogy ne törődne velem, nem foglalkozik más nőkkel, meg közelében sincs annak hogy elhagyjon.

tegnap 02:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
Én amikor azt álmodtam hogy megcsal akkor meg is voltam csalva. Van az álmoknak valóságalapja.
tegnap 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Mikor azt álmodta az exem hogy megcsalom, nem volt megcsalva. Viszont gondolom elolvasott egy ilyen barmot mint a 11, és elkezdett balhézni.
tegnap 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nicolas Cage.
tegnap 18:45
 14/14 anonim ***** válasza:

#12 Tudod az ilyen álmoknak elég ennyi táptalaj is:

Mondjuk te észre sem veszed, de ő igen, hogy túlságosan barátságosan cseverészel egy ellenkező nemű személlyel(diszkréten flörtölgetsz vele).Esetleg "disziréten"(pofátlanul) utána fordulsz ellenkező nemű embereknek az utcán, és bàmulod őket, stb stb.

Ennyi elég.

Esetleg nem álltál ki mellette úgy egy konfliktusban, ahogy neki jól esett volna.Ilyesmi.

Az ember ezeket tudat alatt észre veszi, megjegyzi, ébren nem foglalkozik vele, de a tudatalattiban ott munkálkodik, álmában pedig felszínre tör.

tegnap 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!