Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfogó csak akkor hatékony,...

Álomfogó csak akkor hatékony, ha az ágy fölé akasztják?

Figyelt kérdés

Volna helye a szobámban, de távolabb az ágytól. Az baj?

Őszintén szólva, nem is nagyon hiszek benne, de azért ki tudja...

Sokszor van rémálmom, úgyhogy jól jönne ellene valami segítség. És nem mellesleg, az álomfogó nagyon szép.

febr. 15. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sehol sem hatékony.
febr. 15. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak az tudja használni akinek vannak indián ősei.Min.6.24 %-ban kell hogy tartalmazzon a véred indián dns-t,ahhoz hogy működtettni tudd.
febr. 15. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Oda rakd ahova szeretnéd, talán az is megnyugtat ha látod.

Nem hiszem, hogy elűzi a rossz álmaim, de nem ártott, és ahogy írtad is, szép látvány :)

Nálam az ágy fölött a falon van, nagyon megtetszett egy, így megvettem, jól esik ránézni, szerintem már önmagában ez jót tesz, jó érzést generál az alvás köré. Ha csak így nézzük, akkor lehet hatásos, de bármi más változtatás ugyanígy lehet jótékony.

A sok rémálomnak viszont a jelenlegi élethelyzetedhez van köze, szorongás, stressz, bármi ami jelenleg rossz vagy ijesztő okozzák.

febr. 16. 01:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem téveszted össze a szúnyoghálóval? Én örülök, ha legalább az van.
febr. 16. 04:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Álom a fejbe zajlik, hogy tudná bármi megfogni??
febr. 16. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!