Van még olyan sofőr, aki nem akasztja teli a visszapillantót lógó cuccokkal, semmilyen dísz, illatosító nincs az autójában?
Nekünk nincs semmi. Én azon nevettem, mikor a COVID alatt a kék maszkok is onnan lógtak lefelé. :D
Meg a szituáción - mondjuk jobbra kanyarodsz intenzíven, az akkor ugye balra billen, pont be az arcod felé, te meg esetleg megijedsz mert hirtelen azt hiszed, hogy a forgalomban került eléd valami (pl. gyalogos)
Engem kimondottan idegesít ha ott fityeg valami bizbasz. Illatosítót használok, de azokat az ülés alá teszem be és ha alul mozog a levegő akkor lehet is érezni, és azért van mert szeretem ezeket az illatokat, pedig én is tisztán tartom az autómat. Évente 2-3 alkalommal csinálok benne nagy takarítást akkor mindent áttörölgetek, amit lehet kiszedek, átmosok stb... De amúgy is havonta kiporszívózom, áttörölgetem, meg néha ha behordom a koszt akkor utána kitakarítom. Erre figyelni szoktam.
Meg én nem szoktam ilyenekkel telepakolni a járművemet. Persze matrica van a hátulján egy kis figuráról az is csak azért mert megtetszett, és van ott egy pici hiba a fényezésben és így jóval olcsóbb elfedni mint amiatt a komplett elemet újra fújatni. Más egyéb hülyeség sincs az utastérben, csak az ami tényleg kellhet. Egyedül menetrögzítő kamera van, azt sem nagyon szeretem hogy ott van a visszapillantó mögött valamennyire mert idegesít, de mivel haszna van és egy eseményből csak azért jöttem ki jól mert a felvételt feltudtam használni az igazam bizonyítására. Csak azért van, semmi másért. Telefontartót is csak akkor dobom fel ha navit használok.
A kalaptartón meg egy esernyőt tartok azt is csak azért mert bármikor kellhet.
Meg én a kesztyűtartóba, könyöklőbe is csak azt tárolom ami kellhet, felesleges kacatokat nem.
A kérdésed megjelenése óta voltam egy üzletközpont parkolójában; péntek délután révén dugig volt, csak a bejárattól messze találtam helyet.
Jó sok autót megnézhettem, míg a bejárathoz sétáltam, aztán vissza.
Elvétve láttam a belső visszapillantó tükörre akasztva bármit. Kalaptartós autóforma kevés volt, de amelyiket láttam, üres volt a kalaptartó.
Nincs az autóban semmi ami himbi-limbizik, ami elgurulhat, vagy el tud mozdulni.
A csomagtérben van egy doboz (eü.doboz, ablaktisztító, szerelőkesztyű, törlőrongy) de ez is gumipókkal rögzítve.
A gyujtáskulcs is magában, nem zörög/verődik semmihez, nincs fémkarikája, nem lóg rajta semmi dísz, vagy kabala.
Amikor megvettem, első nap levakartam a kereskedés reklámját, és a hátsó szélvédő harmadát betakaró üzemanyagcég matricáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!