Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért erezhetem úgy, hogy már...

Miért erezhetem úgy, hogy már megalmodtam?

Figyelt kérdés

A napokban ültünk a párommal a kanapenkon, a cicalanyunk hozza bújt, hogy értsétek az előző kapcsolatban már megvolt a cicalanyom. Rémlik hogy volt egy álmom ahol egy ismeretlen (akkor meg) férfival voltam és a cicámmal osszebujva voltak, fura érzést keltett bennem.

Így hogy tegnap néztem őket, hogy milyen aranyosak és mennyire kedvesek nekem hirtelen egy dejavu érzésem lett és eszembejutott, hogy mintha megalmodtam volna.

Ilyen létezik vagy csak megbolondultam?🤣

Hozzá kell tennem, hogy nagyon érdekelnek az ilyesmi dolgok, nagyon sok könyvem van de ami erről írna olyan pont nincs még.

Valaki aki jártas ebben negtudna erositenei, hogy nem velem van a baj?🙄😁

febr. 17. 08:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószínű eleve vágytál erre.

Egész pontosan milyen dolgokra gondolsz? Hátha tudok segíteni keresni neked olvasnivalót.

Nincs veled semmi baj, deja vu akkor is jön ha nem tudod megmagyarázni, itt legalább tudod az okot :)

febr. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!