Megálmodtam, hány órakor fogok felébredni?
Figyelt kérdés
Ma azt álmodtam, hogy megkérdeztem valakitől az időt, azt mondta, háromnegyed 9 van, mikor felébredtem pontban 8:45-öt mutatott az óra. Nagyon meglepődtem. Van ennek valami jelentése? Jók az intuícióim, többször álmodtam már olyat, ami bekövetkezett, ilyen apróságokat.2023. dec. 25. 21:50
1/4 anonim válasza:
Anyad berontott hogy tanuljal mert mar haromnegyed kilenc van
2/4 anonim válasza:
Ilyen velem is volt már, de nincs köze semmiféle extra képességhez.
Az embernek nagyon pontos tudat alatt az időérzéke, mindenkinek. A másik dolog meg, hogy miközben aludtál, megébredhettél pár másodpercre, amikor ránéztél az órára, csak nem emlékszel rá.
3/4 anonim válasza:
2.
Ja! Semmi köze, azért álmodtam meg, hogy másnap 14 órakor csentgetni fog egy hónapok óta nem látott ismerősöm
4/4 anonim válasza:
#3 én ezt csak az órás esetre írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!