Veletek fordult elő, hogy előre megálmodtatok valamit, esetleg szimbólumok formájában, amit értelmezni kellett?
Semmi extra. Az első egy elkerített rész a balatonparton, ami mellett elsétálva ránézek. Ebből az eseményből 1-2 másodperc, ébredés előtt.
A második ugyanígy semmi érdekes. Valaki elsétált az utcán egy focilabda mintás héliumos léggömbbel. Ebből is csak maga a jelenet, talán ha egy másodpercnyi mozgókép, nem tudom mennyivel az esemény előtt.
A harmadik csak egy arc, környezet nélkül, oldalról. Úgy másfél órával később láttam a metrón. Mindegyik 18 éves korom előtt történt, azóta semmi hasonló.
Hát én elég sokszor. Hozom az egyik példát ami majdnem teljesen hasonlított az álmomra.
Álomban: Beléptem az osztályba, kicsit megbotlottam a küszöbben, kérdeztem hogy hol a Hunor, (egyik oszt. társam) erre valaki megszólalt, de én nem tudtam ki az (meg nem is értettem mit mondott) ezért vissza kérdeztem hogy "Ki szólt?"
Igazából valóságban meg annyi eltérés van, hogy ilyenkor már gimibe jártam, de ugyanezt az embert kérdeztem meg, pont ugyanígy történt meg!
UI: Az álmomra rá kb 5-6 hónappal történhetett meg, egyébként 2 hónapja történt.
Úgy, hogy pont ugyanazt láttam az álomban, mint ami utána megtörtént. Noha csak pár másodperces jelenetek voltak, de tökéletesen ugyanazok, mint a valós események.
Azt is fontos megjegyezni, hogy ezeket ébredés előtt álmodtam, és nem voltak részei egy hosszabb álomnak.
Ènis mint Grimfox
,de mèg fiatalabb koromban..10-tizen èvesen
Pl
Felkeltem telt a nap,ès 1x elment egy kocsi elôttem ès az egèsz villàmcsapàskènt beugrott hogy megàlmodtam ezt a pillanatot valamikor koràbban
Egèsz sokszor megesett az ilyen ès aztàn 1-2napig azon agyaltam hogy most èn elôre megàlmodtam azt a napot?de így most ùgytûnik hogy igen
Valamilyen mòdon megàlmodtam nèmely (esemènytelen)napot elôre ès egy kocsi egy ember egy hely egy pillanat alatt beugrott az egèsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!