Veletek fordult elő, hogy előre megálmodtatok valamit, esetleg szimbólumok formájában, amit értelmezni kellett?
Èn ùgyèrtettem hogy semmi extra hogy semmi kiemelkedô rendkívüli nemtörtènt aznap..èn amit “megàlmodtam”az is a nap 1pillanatàban bevillant 1-2percig kèpbenvoltam hogy tudom hogy mit fogok làtni hallani ès annyi
Nemtörtènt lottò5ös
Nemvolt lövöldözès sem meteor sem napfogyatkozàs semmi csak egy tök àtlagos nap ami annyival volt külônb hogy 1-2percnyi esemènnyel kèpbenvoltam mont a kocsit mikor meglàttam ès tudtam hogy balra fordul ès szembe velem a jàrdàn egy rövidhajù közèpkorù nèni egy feher piros kosaras òcskàbb bicòval
Ès ahogy megláttam a kocsit jött a csapàsszerû ràdöbbenès ès hogy ugyan lesz e piros fehèr kosaras rövidhajù nèni velem szemben?ez màr több mint dejawu nem..?
De màr 10 tizen ève nemvettem èszre ilyesmit..
Igen. Például megálmodtam az első munkahelyemet. Vagyis az állásinterjúmat arról a munkahelyről, ahova felvettek. Voltak benne konkrét dolgok, és utalások, szimbólumok is. Még azelőtt álmodtam, hogy a hirdetést láthattam volna. De az is lehet, hogy belemagyarázás. Mindenesetre elég valóságos, fura álom volt, még egy sornyi beszédre is emlékszem belőle, ami kevésszer történik meg ébredés után.
Néha történik velem ilyen. De egyébként nagy jelentőségük ezeknek nincs szerintem.
Basszus, első állásinterjú nekem is megvolt. De mintha kívülről láttam volna jelenetet. De nagyon foszlány szinten, nem mondanám hogy realisztikus volt. Utólag esett le hogy az volt. Egyébként a munkából nem lett semmi, érdekes.
Van ilyen több is. Ami nagyon egyértelmű volt, és bemagyarázás sem lehet, az a következő.
Előzmény: unokatesóméktól kaptunk egy ilyen hosszúkás, fehér energia takarékos izzót. Akkoriban ez újdonság volt. Semmit nem tudtam róla, a konyhai nagy lámpába pont jó volt, benne is hagytuk. Nekünk először volt ilyen izzónk.
Nos, már jó pár hónap eltelt.
És akkor jött egy ilyen álom:
Hajnalban azt álmodtam, hogy kimentem a konyhába, kint nappal volt, de borus idő és az izzóval valami baj volt, szürke füst gomolygott a lámpából.
Nos ennyi volt csak az álom.
1 vagy 2 nap múlva arra keltem kora reggel, hogy anyu benyit a szobába és mondta, hogy elmegy dolgozni, a konyha ablakot nyitva hagyta mert füstölt a konyhai lámpa izzó, szürke füsttel volt teli a konyha, majd ha hazajön kicseréli.
Hát nem kicsit lepődtem meg a történteken. Több szempontból is nagyon bizarr ez így. Még csak nem is olyan dolog, amit azért álmodik meg az ember mert úgyis benne van a pakliban. Soha többet nem is történt nálunk hasonló eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!