Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már olyan, hogy megálmodt...

Volt már olyan, hogy megálmodtatok valamit, ami aztán valóra is vált?

Figyelt kérdés

A napokban átnéztem a telefonom jegyzeteit, és találtam egy májusi bejegyzést, amiről már teljesen megfeledkeztem. Nem vezetek rendszeresen álomnaplót, de egy-egy érdekesebb álmomat azért le szoktam dokumentálni.

Fogalmam sincs anno milyen indíttatásból jegyeztem le pont ezt, de megtettem. Azt álmodtam, hogy az egyik kedvenc zenekaromról készült egy film, amit aztán levetítettek valahol, és meg lehetett nézni. A rajongókkal együtt, maga a banda is részt vett ezen az eseményen.

Mivel ezt az álmomat kb. egy héttel egy májusi koncertjük előtt rögzítettem, elég valószínű, hogy a "koncert előtti láznak" gondoltam ezt az egészet. Talán az is volt, nem tudom...

Ami viszont rettenetesen fura, az az, hogy ez az egész aztán tényleg megvalósult. Persze nem teljesen úgy, mint az álmomban, de tényleg készült egy koncertfilm (a korábban említett májusi buliról) amit elsőként egy budapesti moziban mutattak be. Erre az eseményre lehetett jegyet venni a rajongóknak, és a zenekar tagjai is ott voltak.

Magát a koncertfilmet ha jól emlékszem csak októberben jelentették be, szóval májusban nekem még halvány lila gőzöm sem lehetett az egészről. A koncerten sem volt semmi arra utaló jel, hogy itt ebből aztán lesz valami.

Igazából nem vagyok nagyon ezoterikus beállítottságú, hiszek a tudományos dolgokban, meg ilyenek, de ezt az egészet őszintén nem tudom hová tenni. Oké, elfogadom, léteznek véletlen egybeesések, viszont akkor is rettenetesen furcsa érzés.

Szóval emiatt tettem fel a kérdést, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak ezen a téren? Volt már olyan álmotok, ami később valóra vált? Ti hogy kezeltétek ezt az egészet?

Köszi a válaszokat előre is :)

dec. 9. 19:16
 1/7 anonim válasza:

Tapasztalatom: Megálmodtam egy fiút gólyatábor előtt nyáron vmikor. Azt hittem gondolatom szüleménye de aztán kiderült, hogy egy jövőbeli osztálytársam az (gólyatáborban taliztunk persze), hogy őszinte legyek az álomban nem lehetett kivenni teljesen de a hangját hallottam aztán lett mégegy ugyan ilyen álmom és tudtam, hogy ő az. Most, hogy visszautasított nem tudom mit kezdjek ezekkel a történésekkel. Harmadjára is álmodtam abban azt mondta, hogy :,,Ez 100 százalék,, lehet vplt köze a matekhoz úgyhogy csak a legelső álmom volt érdekes.

Egy gimnazista lány:)

dec. 9. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szomszédom halála, kutyám problémája, kedvenc zenekarom frontemberének halála, nem sokkal utána.
dec. 9. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Rendszeresen tortenik velem az, hogy konkret sztorikat, jeleneteket, szituaciokat almodok meg akar masfel-ket evvel a bekovetkeztuk elott. Olyasmiket, amiket nem lehet elore, az aktualis elethelyzetemben kiszamolni. Ez az elme egyik mukodesi modja. Teljesen termeszetes.
tegnapelőtt 06:21
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Fidesz győzelmet 5x is. Most lesz a 6.
tegnapelőtt 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen
tegnapelőtt 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt álmodtam, hogy elhagy a férjem egy másik nő miatt, majd tényleg lelépett pár hónap múlva. Ha egy bizonyos ismerősről álmodok, azzal pár napon belül dolgom lesz, általában segítséget kér tőlem (nem anyagit).
tegnapelőtt 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokmindent megálmodtam már előre, de mondjuk egy nagyon érdekes példa, hogy még kb 15 éve álmodtam néha egy nővel, aki az exem csaja volt álmomban és az exem leendő kisfiát is megálmodtam. Nos, akkor még nem is követtük egymást közösségi oldalakon, fogalmam sem volt, kivel él, mi van vele. Aztán pár év múlva ismerősnek jelölt és volt párja, de nem az a szőke csaj, akit álmomban láttam vele, arra plusz még pár évet várni kellett, de majdnem lefordultam a székről, mikor egy napon megláttam, hogy új kapcsolatban van és ott volt AZ a bizonyos álmomban látott nő, pontosan azzal a hajjal, ruhával, amiben megálmodtam. Ismét pár év és meglett a kisfiúk is, ő is teljesen megfelel az álombeli kisfiúnak.

Sehogy sem értem, hogy lehet ez. Mikor ezt álmodtam, még az exem sem ismerte a csajt... De már ezt is sokszor vissza olvastam az álomnaplómban és minden stimmel a valósággal.

De sok hasonló példát tudnék még felhozni.

tegnapelőtt 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!