Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már valaki, aki megálmodt...

Volt már valaki, aki megálmodta, hogy várandós, mielőtt ez biológiailag kimutatható lett volna?

Figyelt kérdés
Én az első terhességemet megálmodtam, és most négy évvel később ismét minden éjjel csecsemőről, terhes nőkről álmodom különböző szimbólumokkal tarkítva.
2016. febr. 2. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, álmodtam sokszor, hogy már a megszületett babámmal játszom. De nem voltam terhes mégsem.
2016. febr. 2. 10:48
 2/4 anonim válasza:
nekem a nénikém mesélte hogy azt álmodta hogy terhes de még nem érzett semmit, hogy rosszul lett volna vagy bármi. 3 hétre rá kiderulthogy terhes ! :D Az elso gyerekénél pedig azt is megálmodta hogy melyik naponfog megszületni és tényleg akkor szült..
2016. febr. 2. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Képzeld el, én már férfi létemre álmodtam, hogy gyereket szülök. Álomban ugye, minden marhaságot összeálmodik néha az ember.

Mondanom sem kell, hogy - érthető okokból - ennek ellenére nem estem teherbe.

2016. febr. 2. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy marhaságokat álmodunk, hanem szimbolikus tartalmakat, és az álom segít bizonyos összefüggéseket tudatosítani az életünkben. A keresgélésem célja itt, hogy ki élt már meg josló álmot várandósággal kapcsolatban.
2016. febr. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!