Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehetséges, hogy megálmodtam...

Lehetséges, hogy megálmodtam egy másik énem párhuzamos univerzumbeli halálát?

Figyelt kérdés
Az a történet, hogy vonattal utaztam, de elvesztettem a jegyemet valahogyan (fogalmam sincs hogyan történhetett), és emiatt pont lekéstem az utolsót. Gyalogolhattam a buszállomásra. Az autóm a vonatállomáson volt, mivel több átszállás is volt, és egy kis faluban élek, így a vonatállomásra autóval kellett mennem. Az a lényeg, hogy a buszon elaludtam, és azt álmodtam, hogy megyek hazafelé kocsival, és valami nagy állatnak, szerintem vaddisznónak nekiütközök. Erre felriadtam, és ezidőtájt egyébként pont hazafelé vezettem volna, ha nem késem le a vonatot. Nem tudom hova tenni az álmot, mert teljesen valósághű, mintha megtörtént volna. Van bennem egy olyan gondolat, hogy egy másik ez a büntetésem amiatt, mert egy rossz dolgot akartam tenni, és a másik univerzumbeli énem kapta a büntetést, vagy racionálisabb magyarázat, hogy csak stresszeltem, ideges voltam, és emiatt álmodtam ezt?
jún. 6. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
15%

Nincs ilyen, hogy másik dimenzió. Két lehetőség van.

1.: Csak hülye álom.

2.: Eredetileg megtörténhetett volna, nem lett volna ideje a halálodnak, s ezért kellett lekésned az utolsó járatot a jegy rejtélyes eltűnésével.

jún. 6. 12:59
 2/4 A kérdező kommentje:
2.: És erről miért álmodtam volna? Egyébként bosszút akartam állni egy olyan személyen, aki tönkretette az életemet. Oké, ez romokban volt, de azt a keveset is elvette tőlem, ami volt. És arra gondoltam, hogy mivel rosszindulattal utaztam, ez volt érte a büntetésem. Talán ez egy figyelmeztető jel volt, hogy ne álljak bosszút? De egyébként azóta már megtettem.
jún. 6. 13:06
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
19%

Tudomásul kellene venni, hogy az álmok semmit nem jósolnak, tanítanak, figyelmeztetnek, nem okosabb tőled a saját álmod sem.

Számítógépes hasonlattal úgy lehetne felfogni, az agy éjjel defragmentál, kukát ürít (de előbb átnézi a szemetet) vagy épp ütemezett feladatként, napközben felmerült problémákon tipródik.

"azt álmodtam, hogy megyek hazafelé kocsival, és valami nagy állatnak, szerintem vaddisznónak nekiütközök. Erre felriadtam..."

Szimbólumok jelennek meg, például szeretnél megtenni valamit, de akadályba ütközöl. Semmi különös mondanivalót nem kell belelátni.

jún. 6. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
42%

Bakker, már én is álmodtam vaddisznóval.😂 igaz engem üldöztek, majd egy fára másztam. Már nem emlékszek annyira rá, de szerintem mielőtt meghaltam volna felébredtem.

Akkor én is steresszesebb időszakban jártam, igazából ez mindenedre kihat, simán álmodhatsz tőle hülyeséget. Szerintem tudd be annak, hogy ideges vagy. Az álmok 75%-a abból a forrásból származik, amit egy nap alatt csinálsz, amin gondolkozol vagy éppen görcsölsz.

Nincs olyan, hogy párhuzamos univerzum éned. Szerinted a lelked ketté tud oszlani?

jún. 6. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!