Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A reddit-en elkezdtem beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A reddit-en elkezdtem beszélgetni egy 30 éves malajziai kínai nővel. Én 22 éves magyar srác vagyok, ő dolgokzik, én még egyetemre járok. A nagy távolság és a korkülönbség probléma lehet egy esetleges kapcsolatnál?

Figyelt kérdés
Amúgy örülök neki, mert mindig is bejöttek az ázsiai lányok, és sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál.

ma 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon Európába akar jönni, nem lesz gond, nyugi.
ma 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Es te el is hiszed h ez igaz? Ha bejonnek az azsiai csajok, menj csak az azsia centerbe csajozni. De ne hulyitsd magad
ma 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Rediten mész kamu Ázsiai nőkre?nagyon el lehetsz keseredve
ma 10:20
 4/10 A kérdező kommentje:

#3 Nem ladyboy, több kép is volt róla az oldalán, nem volt teljesen anonim.

#1 Igazából már beutazta a fél világot, Európában is volt, szóval nem a pénz miatt érdeklem.

ma 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem mint ha neked lenne pénzed,egy magányos szűz munkanélküli lédiboj vagy,zsebedben a sárgacédula
ma 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom képet nem is látott rólad,nemakarod hogy pusztán a vonzó külsőd miatt szeressen,badoo ról hallottál?renditen nőzni...
ma 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
58%

Malajziabol a kutya nem akar Europaba jonni, max. turistakent.

Amugy meg keszitsd a penztarcad, draga kerdezo, lesz egy "kis" hantaran. Egy itteni kinai eskuvon, a vendegekre is fintorognak, ha nem 50 ringgitnel kevesebb az angpow. A malaj eskuvoket vendegkent 5 ringgitbol meg lehet uszni, a kaja is jobb, van fasza sirap pandan, a kinaiak az 5 ringgit lattan kb. lehanynak.

40F truecel

ma 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Na jol elirtam. Kinai eskuvon az 50-eseket kell dobalni vendegkent, hogy ne hanyjanak le. Sok kinai csalad hitelbe veri magat, Ah Long-oktol ker kolcson eskuvore, akik szepen piros festekkel locsolgatjak a hazukat, meg megolessel fenyegetoznek, ha nem fizetnek :)

40F truecel

ma 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem bonyolítanám ennyire túl, ha nem muszáj.
ma 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"A nagy távolság és a korkülönbség probléma lehet egy esetleges kapcsolatnál?"

Igen. Előny biztosan nem, egyik sem.

ma 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!