Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 7 év korkülönbség belefér egy kapcsolatba, ha mondjuk a férfi 27, a nő pedig 20 éves?
Figyelt kérdés
ma 18:49
1/7 anonim válasza:
Bele. Több is. Kérdés mit tud neked nyújtani az a lány. Mert a puncija édes kevés lesz!
2/7 anonim válasza:
Általában a "puncin" kivül nem tudnak semmit nyújtani az ilyen kiscsajok.
4/7 anonim válasza:
Fura, de az összes kapcsolatomban ahol korkülönbség volt, ott 7 év volt a korkülönbség, és mindig én voltam a fiatalabb (férfi vagyok).
20 évesen egy 27 éves nőm volt 2 évig, aztán 23 évesen egy 30 éves nővel voltam 4 évig.
5/7 anonim válasza:
Nem, ha agyilag ott tart valaki, hogy nem magától dönt, és megéli a boldogságot a szerelmével, hanem kikéri a neten egy rakás idióta véleményét.
Vagy neked jó, ha Mariska76 meg Hereverő TomY, és Elike2003 dönt az életedről?
6/7 anonim válasza:
Nálunk 4 év korkülönbség volt, 23/19 amikor osszejottunk. Most 27 vagyok, de ha 20 évesen eléggé érett gondolkodású lenne, akkor rendben lenne
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Gondolom a 20 éves tanul, nappalin. Egy gyerek kb.
A 27 éves meg dolgozó felnőtt. Más világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!