Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetem ezt, mi a baj velem?
26 vagyok és évek óta az idősebb pasik tetszenek. Nem ilyen 2-3 év korkülönbségre gondolok, hanem sokkal többre…
Például 40-50 évesek.
Voltam randizni korombeliekkel és egyszerűen nem tudok velük elképzelni egy kapcsolatot. Voltam randizni/kapcsolatban is 40+-os pasival és teljesen más volt, abban értem igazán jól magam.
Csak velük érzem magam biztonságban.
Mitől lehet ez?:/
A szüleimnek viszont nem mernék bemutatni egy ilyen idős férfit szóval nem tudom mi lesz velem…
26N
Így van nem vagy gyerek.
40 az például nem egy eget rengető különbség.
50-et már sokallnám.
De ha pl. egy 40 éves tetszik azzal nincs probléma. Gondolom nem olyat keresel aki el kell tartson téged.
Minden férfi más, nincs olyan, hogy minden huszonéves tetszik és olyan sincs, hogy egyik sem.
Meg tudod fogalmazni, pontosan mi hiányzott a fiatal férfival?
Mitől érzed magad biztonságban idősebb férfivel? Veszélyes környéken élsz, ő pedig autóval hoz-visz? Apáskodik feletted, mindent megcsinál, megválaszol, nem szükséges mellette szervezni, gondolkodni? Gazdag és mindent fizet helyetted, jó lakása van, szép helyekre visz?
Esetleg az tetszik, hogy kevesebbet kell tenned a kapcsolatért, mert körberajong, mindenben kedvedben jár, tenyerén hordoz?
Én 23 évesen ismerkedtem meg egy 39 éves férfival.
És mielőtt a sok apakomplexusos ostoba jönne, nem , ennek semmi köze hozzá.
Megtetszett, megismerkedtünk, én akkor végeztem egyetemen. Aztán dolgozni kezdtem majd össze is költöztünk. Nem érzem a korkülönbséget. Azt sem h most én 27 vagy ő pedig 43.
Úgy élünk mint egy teljesen normális pár, mint kb., akik közt csak 2 év van.
Nem tart el.
Ő az akiben mindent megtaláltam amire vágytam, és jól érzem magam vele.
És magasról teszek arra, hogy ki mit gondol.
Habár egy 49 évest anno már sokalltam volna...az már sok.
Apakomplexus...legyetek már tisztában a fogalommal.
Itt az oldalon szerintem a legtöbb emberből süt a féltékenység.
A 26-40-el szerintem sincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!