Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korkülönbséggel működhet egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Volt olyan kapcsolatotok ahol nagyobb volt a korkülönbség és féltetek belevágni?aug. 13. 15:30
1/19 anonim válasza:
Egyszer féltem belevágni, bár utólag az nem is volt annyira nagy korkülönbség. Mi lett a vége? Elhagyott egy nála 23 évvel idősebbért.
Mondjuk most meg 20 év van köztem, és a szerelmem között (felnőtt már, mielőtt rosszra gondolnátok), lassan egy éve tart, és eddig minden tökéletes.
2/19 anonim válasza:
Ha minden tökéletes ne foglalkozz semmivel és senkivel, élvezd, örülj minden apróságnak :-) és vigyázzatok egymásra.
3/19 anonim válasza:
Napi 5 kérdés születik erről....
működhet 1 évvel 5 évvel...10 évvel... 20 évvel...
De van ami 2 év különbséggel sem működik.
4/19 anonim válasza:
Barátság, szerelem: bármi elképzelhető, nemre, korra, bőrszínre, vallásra való tekintet nélkül.
Hogy működik-e, a személyiségektől függ. Szerelemben, kapcsolatban, vonzalomban az életkor mindegy.
Szerintem.
5/19 anonim válasza:
Törvényes keretek közt bármekkorával. A károgóknak meg a rosszindulatú irigyeknek tessék a saját udvarukon sepregetni :)
7/19 anonim válasza:
Köztem és a férjem között 21 év van. 11 éve együtt, ebből 3 éve házasok. És nagyon boldogok vagyunk együtt. Sosem bántam meg.
8/19 A kérdező kommentje:
7/7-es válaszoló: Hány évesek vagytok?
aug. 13. 16:54
10/19 anonim válasza:
A nő ne legyen 10 évvel idősebb mint a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!