Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a korkülönbség normális? Működhet így egy kapcsolat? Ez sok vagy ideális korkülönbség?
- 28 éves nő és nála 9 évvel idősebb 37 éves férfi.
-30 éves nő és nála 8 évvel idősebb 38 éves férfi.
A barátnőimmel sokan vitatkozunk ezen, kíváncsi vagyok más, pártatlanok véleményére. A barátnőim szerint pont ideális, szerintem sok, nekem a max plusz 5 év fér bele, de ez én vagyok és koránt sem biztos, hogy helyesen gondolom.
Köszönöm!
Egyéntől függ. Van akit 20-30 év se zavar(néhányan vannak a környezetemben).
Meg sokszor az életkortól is függ.
Nem mindegy, hogy valaki 15,25,30-40-es vagy 40-50+-os.
Mindegyik eletszakasz más. Mondjuk szerintem 25 felett már jobban belefer nagyobb korkulonbseg is.
Én pl ma holnap 30 leszek, de egy tőlem 12-13 évvel idősebb kollégám azt mondta, hogy kislány vagyok.
Ha gondolkodnod kell rajta akkor sok. Nem vagy elég érett, és elfogadó.
De nyugi! Te offolod a pasit a kora miatt, ő meg offol, mert alacsony vagy, kicsi a csecsed, lapos a farod, fogazol, van bejed,...
Az én párom 7 évvel fiatalabb, én a nő 29, ő a férfi 22.
Marhára nem érdekel, ki mit gondol erről.
Szerintem nem sok.
Inkább az életszakasz, életvitel, célok, elképzelések, világnézet ami számít szerintem.hogy valamennyire egyezzenek illetve össze tudják hangolni ezeket életvitelt pl.
A két embertől függ.
Én is hiába mondom hogy nekem x a maximális korkülönbség de ha találkoznék valakivel aki ebből 1-2 évvel kilóg és amúgy tökéletes lenne, CSAK emiatt nem mondanék le róla, hülyeség is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!