Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy korkülönbségnek számít egy kapcsolatban 12 év? 18N és 30F
Szerintem meg Mind1. Az a lényeg hogy jól erezzetek magatok egymással és hogy jó irányba haladjatok közbe mindketten.
Mondjuk az biztos hogy idősebb nő mellé szerintem nem való fiatalabb férfi... Egyszerűen hülyén néz ki és ez befolyásolja a párkapcsolatot is a megítélése miatt... Viszont ha mindennek ellenére jól vagytok együtt... Akkor Mind1!
Nekem van két szomszédom akiknek az apjuk fiatalabb mint én. Kerülöm őket mint a rosznyavaja mert tényleg nagyon fiatalok és látom a szemükben, ráadásul olyan félre nem érthető megjegyzéseket tesznek ami a frászt rám hozza. Viszont mindkét lány apja szorgalmazza hogy beszélgessünk és időt töltsek velük... Egyszerű a magyarázat mindkettő jobban tanul, lettek komoly eletceljaik, reálisak! Egyszerűen tudatosabbak és lehet tudni hogy jobban fognak boldogulni az életben.
Az én esetem egy kicsit komplikált... Nem is akarok túl mélyen bele menni miért nem lesz egyikből se semmi. De arra a következtetésre jutottam, legfőképpen az egyik apjának a mondandója és az eredmények alapján hogy részemről hülyeség volt fiatalabb koromban hogy nem vállaltam be nálam 10 de akár 15evvel fiatalabb lányokat... Most odáig jutottam hogy 20+év különbség és remélem nem fogok lejjebb csúszni!
Van aki szerint igen és van aki szerint nem.
Szerintem még belefér.
Az számít ti hogyan érzitek magatokat?
Ha jól akkor minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!