Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb korkülönbség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb korkülönbség, amirõl tudtok az ismerosi koroktokben?

Figyelt kérdés
Ismertem egy 27 éves különbséget és egy 30 évvel idösebb férfi is ágyba akart vinni
2021. jan. 10. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

Mármint szex, vagy párkapcsolat téren?

A szüleim között 12 év különbség van.

Kapcsolatra nekem ez a határeset nálam.

Viszont lazább kapcsolatban voltam már 22 évvel idősebb emberrel.

2021. jan. 10. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Látásból ismerem a csajt meg van pár közös ismerősünk. A lány 21n a férje akitől mar gyereke is van 49...

Na most, nem akarok ítélkezni senki felett de szerintem ez már abnormális. Apja lehetne, kényelmesen ráadásul.

2021. jan. 10. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Ágyba már engem is akart vinni 30 évvel idősebb férfi. Amúgy kb. 15 évvel ismerek több párt is, akik régóta együtt vannak, esetleg már házasság, gyerek is van.
2021. jan. 10. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
12 év. A lány még 14 évesen szeretett bele az akkor 26 éves matematika korrepetítorába. A dolog kölcsnös volt, így a tanár fel is mondott, hogy etikai akadálya ne legyen a dolognak, és csak akkor jöttek össze, amikor a lány már elkezdte a gimit. A lány szülei is tudtak a dologról, és bár nem voltak elragadtatva, áldásukat adták a kapcsolatra. 19 évesen ment hozzá a pasihoz, 22 éves volt, mikor megszületett a gyerekük. Azóta is boldogan élnek.
2021. jan. 10. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
A sajátom: szex, 10 évvel fiatalabb pasi. Kapcsolat: 7 évvel fiatalabb pasi. Szüleim között 8 év van, de náluk apu az idősebb.
2021. jan. 10. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
16 akiket ismerem
2021. jan. 10. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

25-30 körül. A férfi egy tipikus "dollárpapa" (igaz csak olyan 60 körül van, tehát nem annyira vén trotyakos) a nő pedig gyerekkel maradt egyedül, miután a suttyó férje elment. Dollárpapa eléggé "megvette" őt, de ez már az ő dolguk, senkinek nincs ehhez köze.

Az már komolyabb baj, hogy a férfi tipikus "bűnözős" dolgokat csinál, adócsaló meg ilyesmik.

2021. jan. 10. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan nem tudom, de majdnem 30 év. A csaj 21 éves volt, a pasi meg 50 felé közeledett, felnőtt gyerekkel. Ráadásul elég későn vállaltak gyerekeket, a pasi már 60 felé közeledett. A gyerekek most még iskolások, a pasi meg egy aszott öregember, aki a nyugdíjas évek helyett gürizik ezerrel, hogy eltartsa a családot. A feleség meg elég lekezelően bánik a pasival.
2021. jan. 10. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A konkrét korkülönbséget nem tudom, csak nagyságrendileg: a csaj az apja haverjával jött össze, amikor a lány még gimis volt, a pali meg az apjával egyidős. A szüleik nagyon örültek a dolognak.
2021. jan. 10. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátaim között 13 év van, a fiú a fiatalabb. Pár éve házasodtak össze, és van egy lányuk.
2021. jan. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!