Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a 9 év korkülönbség?
Sziasztok!
Olyan helyzetbe vagyok, hogy megismertem egy férfit ő 29 éves én meg 20 éves vagyok. Jól kijövünk, elvagyunk. Kicsit bizonytalan vagyok a korkülönbség miatt. Mint fent is említettem 9 év van közöttünk.
Próba szerencse.
Nekem véleményem szerint számok alapján sok. Én 21 vagyok és én nem tudnám magam elképzelni egy 30 évessel. De ha jól kijöttök, van közös érdeklődési kör, elképzelések a jövővel kapcsolatban, akkor tényleg meg kell próbálni és kialakul majd mi lesz.
Én drukkolok! 🤞
Én írtam a 3-as kommentet
Még annyit leszeretnék írni, hogy a kor csak egy szám.
Azt már ti döntitek el, hogy ez a szám mennyire befolyásol titeket.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
A harmadik válaszóló részére:A velem egykorúakkal és 1-3 évvel idősebbekel nem igazán tudtam tartani a megfelelő viszonyt. Aztán megismertem a fent említett férfit vele egyből szót értettünk. Kicsit bizonytalan voltam evvel a 9 év korkülönbségel.
Szerintem ez sok mindentől függ. Nekem itt már nagyon gondolkodni kéne. De az is igaz ha pl azt mondom hogy 8 év a max, aztán életem szerelme meg épp 9 évvel idősebb csak emiatt nem szalasztanám el. A nagyságrend a lényeg.
Ha jól kijöttök, megértitek egymást és el tudjátok fogadni az esetleges különbséget amik a korból adódnak, akkor szerintem működhet. Rajtatok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!