Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon sok a 9 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok a 9 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan helyzetbe vagyok, hogy megismertem egy férfit ő 29 éves én meg 20 éves vagyok. Jól kijövünk, elvagyunk. Kicsit bizonytalan vagyok a korkülönbség miatt. Mint fent is említettem 9 év van közöttünk.

2021. jan. 1. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Ebben a korban még belefér
2021. jan. 1. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Próba szerencse.

Nekem véleményem szerint számok alapján sok. Én 21 vagyok és én nem tudnám magam elképzelni egy 30 évessel. De ha jól kijöttök, van közös érdeklődési kör, elképzelések a jövővel kapcsolatban, akkor tényleg meg kell próbálni és kialakul majd mi lesz.

Én drukkolok! 🤞

2021. jan. 1. 23:08
 3/8 anonim válasza:
100%
Szerintem ez attól függ, hogy mindkettőtök részéről ez oké. Ha esetleg az egyikőtök úgy érzi, hogy hogy ha egy 1-2 évvel fiatalabb/idősebb emberrel jobban eltudná képzelni magát mint egymással akkor ott szerintem már megbukhat a dolog. Én feltenném magamnak ezt a kérdést:ha egy korban közelebb álló ember nyitna felétek akkor is egymást választanátok?
2021. jan. 1. 23:14
 4/8 anonim válasza:
0%

Én írtam a 3-as kommentet

Még annyit leszeretnék írni, hogy a kor csak egy szám.

Azt már ti döntitek el, hogy ez a szám mennyire befolyásol titeket.

2021. jan. 1. 23:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

A harmadik válaszóló részére:A velem egykorúakkal és 1-3 évvel idősebbekel nem igazán tudtam tartani a megfelelő viszonyt. Aztán megismertem a fent említett férfit vele egyből szót értettünk. Kicsit bizonytalan voltam evvel a 9 év korkülönbségel.

2021. jan. 1. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit is mondtál, hány év különbség?
2021. jan. 2. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi pont ebben a korban jöttünk össze, idén lesz a 10 éves évfordulónk :)
2021. jan. 2. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sok mindentől függ. Nekem itt már nagyon gondolkodni kéne. De az is igaz ha pl azt mondom hogy 8 év a max, aztán életem szerelme meg épp 9 évvel idősebb csak emiatt nem szalasztanám el. A nagyságrend a lényeg.

Ha jól kijöttök, megértitek egymást és el tudjátok fogadni az esetleges különbséget amik a korból adódnak, akkor szerintem működhet. Rajtatok múlik.

2021. jan. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!