Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok ez a korkülönbség?
A korodattekintve sok, te meg semmit nem tudsz nyújtani egy felnőtt embernek szellemileg, max testileg.
Most sokan le fogják írni hogy ne törődj a korral. De,törődj. 10 év múlva már semmi nem lesz ez az 5 év,most még sok.
Kedves kérdező!
Ő már felnőtt, és neked még 2 évet kell várnod, hogy nagykorú legyél. Ezt nektek kell eldönteni, hogy akartok-e járni. Nem a kor számít, hanem a bizalom, szeretet...
Én 22 éves voltam, amikor összejöttem a 15 éves szerelmemmel, ennek már lassan öt éve.
Nyilván sok dolgot nem értett a felnőttek világából, de mivel ő alapvetően jóval érettebb volt a koránál, ezek a problémák kezelhetőek voltak.
Szexszel vártunk keveset, fél év után késznek érezte magát. Családja könnyen fogadta a helyzetet, igaz, tiszta szándékú, kellemes modorú srác vagyok, akit szoktak kedvelni a szülők.
Minden egyes interperszonális viszony más és más, de a példámból látszik, hogy működhet az ilyen. Ugyanakkor sok a buktató. Ilyen korkülönbség esetén (ebben a korsávban legalábbis) egészen más lehet a felek érdeklődési köre. Azt is vizsgálnod kell, mik lehetnek a valódi szándékai. Van rá esély, hogy csak szexet akar, de korántsem biztos. Azt ugye nehéz megmondani, mikor érzed magad késznek, viszont a végtelenségig nem fog várni.
Én azt mondom, próbáljátok meg, mindenesetre légy résen, készítsd fel magad lelkileg az esetleges csalodasra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!