Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9. es vagyok és randira hívott egy 11. es fiú. Mennyire számít a 2 év korkülömbség? (Többi lent) 😊
Nagyon helyes meg kedves de igazábol semmit nem beszéltünk még csak annyit hogy elszeretne vinni valahova hogy jobban megismerjük egymást.Szerintetek az nem baj ha 2 évvel idősebb? Meg nyilván ő ebbe már tapasztaltabb nem az első randija,rengetegszer csókolozott,én meg még sose és ez nem lehet akadály? És ha megcsókolna első randin hagyjam vagy inkább ne?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2 év korkülönbség az semmi, pont jó.
1. randin sztem ne csókolozz, mert nem ismered ... Ezt leirtad, hogy nem nagyon beszéltetek... ez már gáz, h csak igy odaadod magad.
Háát nem tudom, a mi sulinkban nem tudok ilyen gólyázós szokásról, bár mondjuk mi hatosztályos gimi vagyunk :D Kicsit furán venné ki magát ha mondjuk egy 16-17 éves srác ráhajtana a 154 centis 12 éves hetedikesre :D
Kedves kérdező, én is talán azt javasolnám, hogy első randin ne smárolj még, és inkább előbb deríts ki, hogy mik a szándékai, lehet, hogy valóban tetszel neki, de lehet, hogy csak ezt a szokást követi, amit az előző válaszolók is írtak :D
A korkülönbség jó. Tapasztaltabb? Na és. Én 15 éves lány létemre még nem csókolóztam, és egy majdnem 13 éves csajjal alakul valami (nagyon jó barátok vagyunk, leszbikus, és még nem biztos a nemében), és ő már csókolózott. 2szer mondta, hogy meg akar csókolni, tegnap még egyenesen fel is ajánlotta. Én meg nemet mondtam. XD (információt akart kihúzni belőlem, amit róla írtam a napomban)
Úgyhogy ne aggódj, ha valaki igazán szeret, türelmes lesz veled, és el fogja fogadni a döntésedet. (Mi kb 2-3-hetente összekapunk, 1 napig mindenki szarul érző magát, majd jobb lesz a kapcsolatunk, mint előtte. Úgyhogy ne félj semmitől, és csináld azt, amit jónak érzel 😁😊)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!