Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még 26 évesen most legyek "gyorsan" fiatalabb lányokkal mert később már még nehezeb vagy lehetetlen lesz?
Sok csajnak nem gond a most még 5-7 év korkülönbség (de soknak persze ez is) és amúgy is kölyökképem van és ha az elején még nem tudják a korom 20-23 évesnek tippelnek, nem vicc. Kölyökképű vagyok, de amúgy magas, sportos, helyes és amúgy nem iszom alkoholt egyáltalán, nem cigizek, nem bulizok hajnalig, rendesen eszek, alszok, sportolok. Szóval ez jutott eszembe, hogy most még tudok ismerkedni fiatal kb 19-22 éves lányokkal, de ez később változni fog igaz? Nyilván akad ellenpélda is, de az kivételnek tűnik és ez az ablak úgy képzelem egyszer bezárul.
Ja és nem "diszkriminálok" kor szerint, mert voltam már 37 vagy 40 éves nőkkel is, vagy 22 évesen 28 évessel, de most ezen a fiatalos dolgon járt az agyam, amiről a kérdés szól. Pont hogy eddig sem volt gond a kor nálam, ha valakivel kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz. A kérdés pont erről szól, hogy most kellene-e egy olyan időszak amikor csak a fiatal lányokra koncentrálok még egyszer utoljára amíg van esélyem? Reális ez a félelem? A kérdés más férfiakhoz szól.
26/F
en eleve nem ertem, ha valaki ugy ismerkedik, hogy ‘na most aztan a fiatal lanyokra koncentralok!!’ en azzal ismerkedek, aki megtetszik es szimpatikus, nem is ertem ezt a mentalitast..
egyebkent sok 20 koruli lany kifejezetten bukik az idosebb pasikra, de nem ertem, azon kivul, hogy egy 19 eves teste meg feszesebb (jobb esetben), miert jobb ez a korosztaly, mint a tied pl? mi ez az ellenallhatatlan kesztetes, hogy neked fiatal no kell? en pont hogy panaszkodni hallom a 21-24 koruli pasikat, hogy a korban hozzajuk passzolo lanyok eretlenek, nincs semmi celjuk, csak a szelfizgetes meg az instan valo pozolgatas, nem lehet veluk ertelmes temakrol dumalni.. arrol nem is beszelve, hogy mivel sajat keresetuk meg valoszinuleg nincs, igy eselyes, hogy teged huznanak le.
de persze azt csinalsz, amit akarsz.
ha te annyira vonzó lennél, mint amilyennek beállítod magad, akkor fel sem merülne olyasmi kérdés benned, hogy akár ötvenévesen gondot fog-e okozni egy húszéves csitri grillcsirkepózba vágása.
stílusod alapján meg inkább egy jópofa kamasznak gondollak
Nincs az az ötvenes, de negyvenes pasi sem, akivel lefeküdnék.
VOnzóak? Mihez képest? A nyugdíjas bácsikhoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!