Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a korkülönbség normális? Működhet így egy kapcsolat? Ez sok vagy ideális korkülönbség?
Figyelt kérdés
- 28 éves nő és nála 9 évvel idősebb 37 éves férfi.
-30 éves nő és nála 8 évvel idősebb 38 éves férfi.
A barátnőimmel sokan vitatkozunk ezen, kíváncsi vagyok más, pártatlanok véleményére. A barátnőim szerint pont ideális, szerintem sok, nekem a max plusz 5 év fér bele, de ez én vagyok és koránt sem biztos, hogy helyesen gondolom.
Köszönöm!
2021. jan. 26. 18:38
11/18 anonim válasza:
"Van, amikor elég, van, amikor kevés, van, amikor sok."
/Mészáros Lőrinc, 2016/
12/18 anonim válasza:
Köztünk 12 év a korkülönbség és 13 éve vagyunk együtt. Jól működik.
13/18 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond. Nekem olyan 10 év korkülönbség a fájdalomküszöböm (az felett már jobban átgondolnám), de láttam példát olyan házasságra, ami 15 év korkülönbséggel is működőképes.
14/18 anonim válasza:
Nekem kevés a 9 év korkülönbség.
Azt szeretem, ha kb 25 évvel fiatalabb a nő.
15/18 anonim válasza:
Ahogy érzed. Másnak meg semmi köze hozzá.
16/18 anonim válasza:
9 azért 40-50 éves ember minek csinál gyereket ? 70 évesen akar mankóval focizni vele ha megéli .
17/18 anonim válasza:
Úgy, mint a #10. 5-6 év lenne az ideális maximum számomra. Ha valakit megismerek aki 10 évvel idősebb, de tényleg nagyon egy hullámhosszon vagyunk, akkor belefér. Felette viszont nem szívesen ismerkednék.
18/18 anonim válasza:
Szerintem ez így teljesen oké! Gyakorlatilag egy korosztályba tartoznak.
A 11-es válaszoló meg egy állat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!