Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal fiatalabb férfival kapcsolat működhet?
Esti iskolába járok nagyon vegyes korosztályú emberekkel.
Mindenkivel próbálok barátságos lenni de észre vettem, hogy az egyik srác folyton figyel és mindig beszélgetést próbál kezdeményezni velem. Aztán bejelölt az egyik közösségi oldalon, először csak iskolai dolgokról beszéltünk majd minden másról is. Elmondta tetszek neki és elvinne randizni de csak 18 éves én pedig 28.
Viszont nekem is nagyon bejön, túlságosan is...
De nem biztos jó ötlet vele bármit is tennem.
Kapcsolatot akar nagyon de még fiatal és nem tudom hosszabb távon működhetne e ez köztünk.
Annyira nagy a korkülönbség, hogy később ez gondot okozhat.
Vagy egy próbát megér? Vagyis egy randit?
1
Nem csak azon a téren vonzó számomra.
3
Dolgozik igen, még a szüleivel de költözik albérletbe nemsokára. Kb 20 kilométerre lakunk egymástól.
Én is voltam hasonló helyzetben
19 évesen kerültem egy munkahelyre, ahol kialakult egy közeli barátság egy 29 férfi, egy 30 éves nő, egy 22 éves srác és egy 25 éves lánnyal
Öszejöttem a 25 éves lánnyal, de végül kiütközött a korkülönbség, éretlen voltam még hozzá
Ha tetszik mi a kérdés?
Ha pár boldog hét következik már azért megérte. Viszont lehet sírig tart majd.
Nem szabad kihagyni :D
Nekem sohasem tetszett még fiatalabb férfi.
Neki sem akarok rosszat meg magamnak sem mert valószínű más dolgokra vágyunk de közben meg annyira vele akarok lenni.
Figyelmes, kedves, korához képest nagyon érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!