Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalja, hogy válás után a nők egyre nagyobb része fiatalabb férfival lép új kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdés kapcsán számba vettem a környezetemben az elvált, gyermekes nőismerőseim sorsának alakulását, és meglepett, hogy milyen nagy arányban vannak köztük olyanok, akik válásuk után jóval (5-15 évvel) fiatalabb társat választottak maguknak. Többükről tudom, hogy nem direkt kerestek fiatalabbat, hanem véletlenül alakult úgy, hogy egy náluk fiatalabb férfi személyében találták meg a hozzájuk illő társat. Én most 10-ből 6-7 elvált nő esetében ezt látom. (Hosszú távon működő, tartós kapcsolatokról van szó, együtt élnek, többen már össze is házasodtak és közös gyermeket is vállaltak az új párjukkal.)2016. jún. 15. 13:19
1/6 anonim válasza:
Igen. Nekem 4 évvel fiatalabb a második férjem.
Ismerősöm 8 évvel fiatalabb pasival jött össze. 15 éve boldogok.
Vannak még páran, ott konkrét számot nem tudok, de ez nem ritka jelenség, az biztos.
2/6 anonim válasza:
Érdekes! Ez velem is így történt és részben tényleg véletlenül.Én hirdetés útján kerestem társat és nem a kora miatt lett a legszimpatikusabb az a férfi, aki épp fiatalabb nálam 6 évvel.Az egyénisége, külseje fogott meg.Ha velem egy idős lett volna, akkor is őt választom.Sajnos annak a kapcsolatnak véget vetett a távolság, viszont így is 4 évig tartott.Ha nem lett volna távkapcsolat, talán máig együtt lennénk.Mellesleg alapból vonzanak a fiatalabb férfiak.De ahogy mondtam, akkor ez tényleg a véletlen műve volt.
3/6 anonim válasza:
" nem direkt kerestek fiatalabbat, hanem véletlenül alakult úgy"
Szerintem lehet, hogy 1-2 esetben bejátszik a véletlen, de többnyire fiatalabbat keresnek.
Társkeresős tapasztalatom szerint a nőknél lefelé sokkal nagyobb a tűréshatár.
Egy 40 éves nő 32-42 éves között keres. Persze vannak nagyobb kor-intervallumba megadott hirdetések, de a fenti példa az nagy átlagra jellemző.
4/6 anonim válasza:
Én inkább azt tapasztaltam, hogy a férfiak megcsalják a feleségüket egy fiatalabb nővel, majd elválnak.
5/6 anonim válasza:
Nagyon helyes, rájöttek, hogy nem csak a vén fszoknak jár a fiatal pipi hanem nekik is a friss hús.
6/6 anonim válasza:
En 34 eves vagyok es hivatalos ugyben intezkedtem amikor megismerkedtem valakivel. Olyan 26-28-nak neztem leginkabb a komolysaga, a gondolkodas modja miatt. Parszor mar beszelgettunk es megmozgatott rendesen amikor megkerdeztem hany eves. Lesokkolt a dolog, mert csak 21 eves. Egyszer mar volt fiatalabb parom, igy nem zavart hogy fiatalabb es teljesen veletlenul ismertuk meg egymast. Konkretan ezzel a sraccal megalltam az ismerkedesben, mert tul fiatalnak tartom, de nalam 6-8 evvel fiatalabb ferfi tetszene, jobban mint egy 8 evvel idosebb. Jo erzes hogy egy fiatalabb udvarol es intenzivebb a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!