Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert van az, hogy ha valakik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy ha valakik osszejonnek 16-17 evesen es osszehazasodnak akkor nagyobb valoszinuseggel valnak?

Figyelt kérdés
olvastam tobb helyen, hogy azert mert "nem elik ki magukat"... en tobb mint egy eve vagyok a baratnommel es egyikonk se kivankozik hetente bulizni.. ha valaki nem csinalja ezt vagy nem kavar azzal akivel epp lehet az nem is elt? mondanatok erre peldakat amik jol vegzodtek? irjatok kort is legyszives:)

2014. dec. 4. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Több komponenstől függ.

- még rohadt ostobák (tisztelet a kivételnek)

- nem fedezték még fel a valós ösztöneiket vagy nem mernek róla beszélni

- még nincs kész a saját személyiségük

- túl sokat adnak mások (társadalom) véleményére

stb.

stb.

Szívesen vizsgáztatok bárkiket, akik házasodni akarnak írjatok privit.:D Hamar kiderítem menni fog-e:P

2014. dec. 4. 23:41
 2/5 To7ka ***** válasza:

Ma volt egy kérdés ahol egy egész család összes lány tagjának sikerült eddig!:)

Inkább ha nem ismered meg önmagad, a korlátaid, nem tapasztalsz, csalódsz, tévedsz, tanulsz... És közben a kíváncsiság meg ott motoszkál benned... Lehet akkora a szerelem, hogy sikerül, de akkor mindent meg kell beszélni, mindenre nyitottnak lenni.. Meg az új közösség, osztályok, egyetem, munkahely. Mind más irányba terelhet Titeket. De sok sikert!:)

2014. dec. 4. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért válnak mert nem élték ki magukat. Ez butaság. Az aki fiatalon sem volt egy bulizós az idősebb korára sem vágyik arra, hogy bulizzon.

AZ ok egyszerű. Ki növik egymást. 15-16-17 évesen teljesen más az életfelfogásunk, teljesen másképp gondolkodunk mint 30 éves korunkban. A két ember véleménye, személyisége, élethez való felfogása gyökeresen megváltozik, és ritka az amikor mindkét embernek ugyanaz lesz a felfogása, élete értelme. Legtöbben egyszerűen már nem találják a közös hangot egymással. Akik erre rájönnek el tudnak úgy válni, hogy a gyerekkori szerelmet később barátságot tiszteletben tartják.

Ezért nem működik sok embernél a gyerekkori nagy szerelem.. Akiknél meg sikerül azok örülhetnek, hogy fiatalon ritka kincshez jutottak.

2014. dec. 4. 23:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem akarunk meg hazasodni:D csak tenyleg nagyon szeretem ezt a lanyt es o is engem, es mindketten tok jol el tudjuk kepzelni egyutt az eletunket:) nemtudom meg mi lesz, egyikonk se az a bulizos fajta, ha megyunk is egyutt es nem bannam ha akar osszehazasodnank jo par ev mulva:) koszi az eddig a valaszokat, irhattok meg:)
2014. dec. 4. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem a bulizás a lényeg, nem mindeni vágyik rá.

A válás meg szerintem azért van, mert az ember folyamatosan változik. Én is sok mindent másképp látok, csinálok mint 20 vagy akár 30 évesen. A volt férjemmel mi nem tizenévesen házasodtunk, de még így is annyit változtunk pl. amikor elkezdett dolgozni, a gyerekek születése után is, hogy nem egy irányba fejlődtünk. Akit régen még úgy éreztem, hogy a másik felem, most idegenként látok.

2014. dec. 5. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!