Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal fiatalabb férfival kapcsolat működhet?
Esti iskolába járok nagyon vegyes korosztályú emberekkel.
Mindenkivel próbálok barátságos lenni de észre vettem, hogy az egyik srác folyton figyel és mindig beszélgetést próbál kezdeményezni velem. Aztán bejelölt az egyik közösségi oldalon, először csak iskolai dolgokról beszéltünk majd minden másról is. Elmondta tetszek neki és elvinne randizni de csak 18 éves én pedig 28.
Viszont nekem is nagyon bejön, túlságosan is...
De nem biztos jó ötlet vele bármit is tennem.
Kapcsolatot akar nagyon de még fiatal és nem tudom hosszabb távon működhetne e ez köztünk.
Annyira nagy a korkülönbség, hogy később ez gondot okozhat.
Vagy egy próbát megér? Vagyis egy randit?
20
Még csak 18 a szülei pedig azt hiszik beleszólhatnak még a dolgaiba. Ha elköltözik akkor viszont már ezt nem tehetik meg.
Vissza kell fognom magam mert meggondolatlanul cselekednèk.
23
Igazad van sokszor el is engedném magam mellette, hogy hagy alakuljon ahogy ,de eszembe jut mennyivel idősebb vagyok és, hogy biztosan más dolgokra vágyunk.
26
Még semmi a korkülönbség miatt mind a ketten "örlődünk" mi is legyen.
29
Keress rá egy kicsit mit jelent amit írtál aztán egyből rá jössz mekkora butaság...😆
Igazából inkább megvárom, hogy külön költözzön a szüleitől akkor már nem szólnak bele abba mit tesz. Nem néznek engem jó szemmel bár az édesanyja is sokkal idősebb az apjánál de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!