Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnyácska párok vonzódnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnyácska párok vonzódnak egymáshoz?

Figyelt kérdés

Amikor néha olyan párt látok, ahol az egyik fél a hagyományos értelemben szép, a másik nem, akkor arra gondolok, hogy biztos szerelmes a szebbik fél, hiszen egyébként jobbat is kaphatna.

De két csúnyácska ember esetében, főleg, amikor fiatalokról van szó, akiknek még hatványozottan számít a külső, ott is erről van szó, vagy egyszerűen elfogadják, hogy ők nem tudnak jobbat szerezni? Nem vágyakoznak közben titokban a szebb/helyesebb emberekre?

2016. ápr. 6. 11:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem, de ez van. Meg kell szokni
2016. ápr. 6. 11:13
 2/18 A kérdező kommentje:
De akkor minek vannak együtt? Én biztos inkább maradnék egyedül, mint olyannal legyek, aki nem tetszik.
2016. ápr. 6. 11:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha az első pártípusnál alkalmazott logikádat konzekvensen alkalmazod a második esetre, akkor kapsz egy lehetséges választ a kérdésedre.

Egyébként gondolom, hogy esetenként eltérhet a magyarázat. Gyakorlatilag nem tudom, soha nem volt csúnya barátnőm.

2016. ápr. 6. 11:16
 4/18 anonim ***** válasza:
Kollégáim között van egy párocska, akiknek a külsejük nem annyira előnyös, mindketten nagyon vékonyak, mint két pálcikaember, elnézést a kifejezésért, jobban nem tudom leírni, hogyan lehet elképzelni, egyébként jófejek, szóval mint kollégákat, kedvelem őket. Én más típusú vagyok és más típus vonz, nem az övék, de ők meg jól megvannak együtt, szeretik egymást, hasonlók, ők tetszenek egymásnak. Gondolom, nem érdekli őket, hogy más mit gondol róluk.
2016. ápr. 6. 11:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden relatív.

Nekem nagyon bejön külsőre is a párom, de minden barátnőm szerint csúnya. Én se vagyok szép, de neki az ilyen csajok jönnek be (láttam pár exét, tényleg).

Neked mi lehet, hogy csúnya pár vagyunk, vagy csak az egyik néz ki jól. Vagy csak egy szép pár.

Mi meg tojunk a véleményére mindenkinek, nem neked kell tetszenünk. Ennyire egyszerű.

2016. ápr. 6. 11:34
 6/18 anonim ***** válasza:

En egy atlagosnak (vagy aranyosnak, ertsd: szalonkepesebb kifejezes a csunyara :D) mondott no vagyok, es nem is keresem a kifejezetten jokepu vagy nepszeru sracok tarsasagat. A szuzessegemet egy ilyen gazdag macsoval vesztettem el, aki csak fenyezni tudta magat, odatenni mar nem. Az ilyenek hozza vannak szokva, hogy "ingyen" hullanak az olukbe a lanyok, es ha mar valamit tenni is kellene ahhoz, hogy a masik is jol erezze magat (pl az agyban), akkor csak neznek ki a fejukbol, hogy mi az, hogy nekem nem eleg az, hogy vele lehetek egy agyban... nekem ettol mar el kellett volna alelnom.

Amugy most komolyan, en egy palcika ember vagyok es a hasonlo alkatu, alacsonyabb pasik erdekelnek. :Da jokepueket egytol-egyig megbizhatatlannak tartom, bar biztos van kivetel. Szoval arcra is a magamehoz hasonloakat keresem/ veluk erzem magam jol es biztonsagban. :))

23L

2016. ápr. 6. 11:36
 7/18 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a szép. Valamint ha szerelmes lesz az ember utána a párja lesz a leggyönyörűbb ember az univerzumban. :)

Az exem egy 2 méteres, ízlésesen edzett, kreol bőrű, sötét hajú, gesztenye barna szemű, karakteres arcú srác volt. Szerintem gyönyörű volt, mások szerint olyan volt a feje mint egy ősembernek. :"D Engem nem érdekelt senki véleménye akkor sem, mert nem nekik kellett szeretniük, hanem nekem.

Párom szerint felső kategóriás nő vagyok, szerintem meg teljesen átlagos, egyesek meg bottal nem piszkálnának meg.

Szerintem akik párban vannak, azok tetszenek egymásnak.

2016. ápr. 6. 11:48
 8/18 anonim ***** válasza:
8%
Micsoda rossz kamuk vannak itt. Mindegyik csajnak felsőkategóriá barátja van, csak gyorsan letudják, hogy nem, mert egy barinő azt mondta, hogy nem így meg is van a kibúvó.
2016. ápr. 6. 11:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy nem mindenkinek a külső az első?
2016. ápr. 6. 12:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A legtobb ember vonzodik az olyan ekberhez aki kulsoleg is nemikepp hasonlit ra. Van egy ismerosom, na jo, tobb mint ismeros aki csunya kategoria, aztan meglattam a feleseget es majdnem leestem a szekrol, mert a no meg rosszabbul nezett ki mint a csunya srac.

Aztan nezegettem roluk meg par kepet es megallapitottam, hogy hasonlo az orruk, a mosolyuk, egymas ferfi es noi kiadasai es ugyan a kapcsolatuk kihult, megis eleveznek a szar hazassagukban:-))

En szep vagyok,a ferjem jokepu de nincs az arcunkban semmi jellegi hasonlosag, kiveve a tekintetunk (ezt masok mondtak:-)). Ettol fuggetlenul nekem a fent emlitett csunya srac is bejon, es mar nem latom olyan nagyon csunyanak:-))

Nekem ilyenkor az jut eszembe, amikor ilyen parokat latok, hogy ok tudjak magukrol hogy csunyak? Masreszrol pedig lenyegtelen, mert mindannyian szepek vagyunk valakinek es a csunyasag is nagyon relativ.

2016. ápr. 6. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!